Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Serio takie teksty Wam sypia owi 'dżentelmeni'?

Jak to prawda to chyba chcę być poza wspólnym worem z innymi tepakami.

I co znaczy Kuźwa "porządnie wyjebać" w ustach takiego cfaniaka. 

:sciana:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo tego było :D

Ostatnio dostałam PW od jakiegoś faceta po 40 sporo z tekstem "Wolisz chłopców czy mężczyzn?"

Ciut mało kulturalnie odpisałam :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co znaczy Kuźwa "porządnie wyjebać" w ustach takiego cfaniaka. 

tylko tyle ze jesli chodzi o nas to pozostanie mu pranie ręczne i odciski na dłoniach :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh - tak sobie czytam i mysle sobie ze ludziska to maja fantazje :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Serio takie teksty Wam sypia owi 'dżentelmeni'?

Serio, serio... To jeszcze nie są te najbardziej urocze. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ktos inny prawił komplementy jakies tam banały, i nie odpisywałam po prostu - obraził się :lach:

Ktos inny znów wypisywał jak najęty że ja na pewno nie pozaluje jak sie z nim umówię "bo jestem piekna i inteligentna" - ciekawe skąd to kurwa wie :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh - tak sobie czytam i mysle sobie ze ludziska to maja fantazje :D

80 % to fantaści realizujący sie virtualnie chwilą. Na drugi dzień udaja że nie pamietają dnia poprzedniego.

ja bardziej "nie trawię" przechwalających sie fantastów siedzących przed monitorem umiejących jedynie bekać jakies słowa w mniej znaczącym zrozumieniu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos inny znów wypisywał jak najęty że ja na pewno nie pozaluje jak sie z nim umówię "bo jestem piekna i inteligentna" - ciekawe skąd to kurwa wie

O tak, standard. 

Żadnych moich zdjęć, ale wie, że jestem piękna. Nie zamieniłam z delikwentem dwóch słów - ale jestem inteligentna. :lach: Jasnowidz, panie, jasnowidz... :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O tak, standard. 

Żadnych moich zdjęć, ale wie, że jestem piękna. Nie zamieniłam z delikwentem dwóch słów - ale jestem inteligentna. :lach: Jasnowidz, panie, jasnowidz... :lach:

Ja zamieniłam słowo... że ma spadać :D Moze dlatego jestem "intelugentna" ? :lach:

Normanie bede tutaj wklejać te genialne teksty :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...