Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Na moje "przykro mi, jesteś dla mnie za młody" (co, kurwa, jak wół stoi w profilu - próg wiekowy) - pan rozbrajająco: "ale ja lubię starsze panie". :lach:

• Lubię 9
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, kurwa jaki gentelman :facepalm: , to tak jak ja do młodego natręta, co nie rozumiał po ludzku : "Synku, ja juz mam dziecko , jedno mi wystarczy". On: Nie szkodzi, ja lubię ostre mamuśki :facepalm:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie już zdarzało się odpowiadać, że dziecka nie planuję adoptować i - w drugą stronę - tatusia nie szukam. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnial mi sie dowcip o facecie ktory czai sie caly wieczor obserwując bawiąca sie w klubie Panienke:

W koncu zebral sie w sobie i przyczail sie na nią w okolicach toalety. Gdy laska wyszla z WC kolo zagaduje do niej: "Sralaś?" :D

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:

Mnie już by to nawet nie zdziwiło ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wiecie i wszystkie moje najlepsze grypsy na branie obśmiałyście Dołączona grafika

Ale został as w rękawie, to zawsze działa: "Zdejmuj majtki będziem się całować Bejbe"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4. "Ja też lubię się pierdolić! A, nie chwaląc się :lach: , potrafię dobrze zerżnąć pizdę. To kiedy możemy się ruchać"?

Ja bym się chyba nie powstrzymała od odpowiedzi " jesli tylko pizdę, to dziękuję, nie w tę dziurę lubię najbardziej"

No wiecie i wszystkie moje najlepsze grypsy na branie obśmiałyście Dołączona grafika

Ale został as w rękawie, to zawsze działa: "Zdejmuj majtki będziem się całować Bejbe"

No, na to bym akurat kiedyś poszła :dobre:albo choć się zainteresowała :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ja może lepiej nie będę cytować moich odpowiedzi na te urocze podrywy. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

u nas sie trafił poliglota

"hej, jesteś piękna, masz zjawiskowe ciało, cała jesteś zajebista ... spotkajmy sie dzisiaj to cie solidnie zajebię"

......

po 5 minutach wiadomość 

"oczywiście wyjebię"

• Lubię 17
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...