Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowne Panie, wpisujcie teksty, jakimi panowie usiłują Was podrywać. Oczywiście mam na myśli najbardziej żenujące, infantylne, prymitywne, etc. Czy to wypowiedziane, czy napisane - to nieistotne.

Po prostu blamaże na 100 fajerek. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowne Panie, wpisujcie teksty, jakimi panowie usiłują Was podrywać. Oczywiście mam na myśli najbardziej żenujące, infantylne, prymitywne, etc. Czy to wypowiedziane, czy napisane - to nieistotne.

Po prostu blamaże na 100 fajerek. ;)

No własnie -

popatrzę czym głuszycie panów.  Zuz ty pierwsza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie prymitywne ale mnie żenują takie:

1. Jestem taki nieszczęśliwy :)

2, Wiesz, niedawno rozstałem się z kobietą i ciężko to przechodzę:) Chyba ciągle ja kocham- ( a ręka takiemu na dupę mą wędruje) :)

3.Wiesz, wszystkie kobiety to szmaty, chlip, chlip :)

Zou, może załozysz bliźniaczy temat o najfajniejszych tekstach  i zachowaniach? :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, wątek ma charakter "edukacyjny". ;) Panowie Kochankowie i Bullowie - nie oburzajcie się, wyciągajcie wnioski. :)

Wiadomości z cyklu:

1.  "cześć", "witam", "hej", "dzień dobry" - i to cała treść. Zachodzę w głowę na co taki facet liczy...

2.  "Będę w (tu dowolny dzień tygodnia, czy miesiąca) w twoim mieście, przy okazji mogę się z tobą spotkać. Nocuję w hotelu X,Y,Z. Bądź o godz. X,Y,Z to się dobrze zabawisz". :facepalm:

3. "Zapraszam cię kwiatuszku najsłodszy do mnie do domku. Będzie fajniutko! Napijemy się winka i wskoczymy razem do łóżeczka pobaraszkować. Na pewno lubisz pieszczotki." :facepalm:

4. "Ja też lubię się pierdolić! A, nie chwaląc się :lach: , potrafię dobrze zerżnąć pizdę. To kiedy możemy się ruchać"? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Cdn. 

• Lubię 15
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hehe

głębokie

a klasycznego "spodobałaś mi się nie spierdol tego" nie było ? ;)

• Lubię 7
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cyt z pw: "dobrze cie wypierdole".

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze , historycznie, klasyczny foch ; " Dlaczego z nimi chcesz, a ze mną nie? Bo przecież z innymi sypiasz" (odęte usteczka) :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo: " jestem sympatyczny, miły, fajny, przystojny (podobno), żadna nie narzekała, na pewno będzie nam miło"

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moon, było. :lach: Illcia, to też. ;)

"Czy to są pani naturalne piersi? Bo kolega twierdzi, że silikon... Może napije się pani ze mną drinka, a potem sprawdzę". :facepalm:

Jeszcze , historycznie, klasyczny foch ; " Dlaczego z nimi chcesz, a ze mną nie? Bo przecież z innymi sypiasz" (odęte usteczka) :)

Taaaaaak, klasyka :D

No i jeszcze na moją odmowę typu: "dziękuję, nie szukam nikogo nowego" - pan mi napisał: "a może ja jestem fajniejszy. Spróbuj. Prooooszę!". :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa, z dawnych czasów:

- wiesz, ja mam w chuj kasy, mógłbym was wszystkich wykupić

-niezła jesteś, mój kumpel ma agencje modelek, mogę Cie z nim jutro rano skontaktować

A wiecie, co najgorsze- na te teksty były amatorki

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...