Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

-urodzilas sie 10 października?

-yyyyy?

-bo jestes 10 na 10! :D

-jestes moim problemem...

-bo? :D

-z problemem najlepiej sie przespać.

:D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęłam wypisywać w wątku o zabawnych ogłoszeniach, w odpowiedzi na post Złotej Rybki, ale to się nadaje tutaj.

Mój drobny żart o poszukiwanym jelonku, swego rodzaju alegoria do rogacza spotyka się z:
"Ja mogę być jeleniem"

"Jelonki... Może być Viking z Rogami?"
"Witam ... Jestem w Poznaniu piękna sarenko ..." 
"Czas się zmienia coraz trudniej o jelenia; ) Pozdrawiam; )"
"Dzień dobry. Jest tu jakaś owieczka :3 ?" No barana to ja na pewno nie szukam, chociaż też ma rogi.

I potem dostaję taką wiadomość: "Cześć jestem daniel" i nie wiem czy pacjent przedstawia mi swoje miejsce w taksonomii i niepełną nazwę gatunku z rodziny jeleniowatych (z łac. Dama dama) czy zapomniał, że imiona zawsze piszemy z dużej litery.

Sporo mam durnych wiadomości, ale czy one są zabawne, może w intencji autorów miały być oryginalne:
"Witam. Jedziemy w Polskę?"
"jedziesz na audioriver?"

Ale znalazłam kolejnego uduchowionego:
"Czas przyjemnie mozna saczyc na rozne sposoby, tak by z tym saczeniem swiat wokolo pieknial...czym zachwycasz sie co zwraca twa uwage? gdy swiat nabiera bardzie optymistycznych kolorow?"
"wieczor saczy sie nieziemskim snem ktory rozbudza wyobraznie"

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale znalazłam kolejnego uduchowionego: "Czas przyjemnie mozna saczyc na rozne sposoby, tak by z tym saczeniem swiat wokolo pieknial...czym zachwycasz sie co zwraca twa uwage? gdy swiat nabiera bardzie optymistycznych kolorow?" "wieczor saczy sie nieziemskim snem ktory rozbudza wyobraznie"

To jak czytanie wypisów ze szpitala albo wyroków sądowych, pełno w nich słów, zero zrozumiałej treści. :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: " Czy takie kobiety jak Ty jeszcze się rodzą?"

Moja odpowiedz: należą już do wymierającego gatunku :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Modliiishka, dnia 08 Sierpnia 2017 - 23:54, napisał(a): snapback.png

Ale znalazłam kolejnego uduchowionego: "Czas przyjemnie mozna saczyc na rozne sposoby, tak by z tym saczeniem swiat wokolo pieknial...czym zachwycasz sie co zwraca twa uwage? gdy swiat nabiera bardzie optymistycznych kolorow?" "wieczor saczy sie nieziemskim snem ktory rozbudza wyobraznie"

Zeus:

To jak czytanie wypisów ze szpitala albo wyroków sądowych, pełno w nich słów, zero zrozumiałej treści. :)

Bo to nie ma być zrozumiałe ino piękne. :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to jak celny strzał w kolano. :lach:

Na moją grzeczną odmowę, uzasadnioną zbyt młodym wiekiem absztyfikanta, otrzymałam:

- "... czyli podnieca Cię wiek bo mnie jak osoba wygląda staro" :facepalm:  :lach:

No to odpisałam:

- "No to tym bardziej nic z tego, wyglądamy młodo".

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Papa mowie bo mi smutnawo A mi nie chodzi o sam sex Milo mi sie z Toba rozmawia i chcialbym nawet wyjsc z Toba na spacerek czy kawe Nie jestem jakims napalencem ktoremu chodzi tylko o jedno Wiadomo"

Powyżej wydać podryw na dwa sposoby:

1. Manipulacja i branie kobiety na litość,

2. Metoda na "nie jestem jakimś napaleńcem", czyli jestem taki super miły gość, FCALE nie chodzi mi tylko o to, by cię przelecieć.

Muszę wyglądać na debilkę.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Papa mowie bo mi smutnawo A mi nie chodzi o sam sex Milo mi sie z Toba rozmawia i chcialbym nawet wyjsc z Toba na spacerek czy kawe Nie jestem jakims napalencem ktoremu chodzi tylko o jedno Wiadomo"

Powyżej wydać podryw na dwa sposoby:

1. Manipulacja i branie kobiety na litość,

2. Metoda na "nie jestem jakimś napaleńcem", czyli jestem taki super miły gość, FCALE nie chodzi mi tylko o to, by cię przelecieć.

Muszę wyglądać na debilkę.

Inna kwestia, że niektórym się wydaje, że nam NAPRAWDĘ nie chodzi przede wszystkim o seks.

(Poza tym ja chyba powinnam się zdefiniować właśnie jako napaleńca, bo ile razy podczas tych spacerków i kaw - lubianych przeze mnie notabene - zamiast rozumu miałam już tylko cipkę).

Lula.

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.06.2013 o 21:09, driv3r pisze:

ten wątek powinien być w dziale na wesoło :D

Oj tak :) już dawno tak się nie pośmiałam 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomniało mi się gdzieś w klubie chłopak postawił mi drinka, w rozmowie wyszło, ze mam męża i dziecko. Zmieszał się lekko i kiedy odchodziłam potańczył próbował zatrzymać mnie tekstem „dobrze wyglądasz po dziecku - ćwiczysz z Chodakowską?”

• Lubię 2
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...