Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

No w sumie masz rację, podrywy tez juz mam za sobą, hihihi

Mi bardziej chodziło o podrywy u dzieci ;) Ostatnio moja 12-letnia córka przyszła z informacją :

-mamo Franek z 5c zapytał, czy chcę z nim chodzić?

-powiedziałam mu, że jedynie po bułki do biedronki :

-zgodził się

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi bardziej chodziło o podrywy u dzieci ;) Ostatnio moja 12-letnia córka przyszła z informacją :

-mamo Franek z 5c zapytał, czy chcę z nim chodzić?

-powiedziałam mu, że jedynie po bułki do biedronki :

-zgodził się

Od czegoś trzeba zacząć :D

później będą razem piekli, żeby nie musieć chodzić :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam wszystkich kiepskich podrywów kierowanych do mnie ale nigdy nie zapomnę tekstu, który kolega jako małolat rzucił do swojej koleżanki ze szkoły: "ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?"

No masakra, tekst tak chamski i bezpośredni że nie wiem jak ja bym na coś takiego zareagowała, ale na pewno nie tak ja ta dziewczyna. Stwierdziła że pasowałoby chodzić i zaczęli się spotykać...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam wszystkich kiepskich podrywów kierowanych do mnie ale nigdy nie zapomnę tekstu, który kolega jako małolat rzucił do swojej koleżanki ze szkoły: "ruchasz się czy trzeba z Tobą chodzić?"

No masakra, tekst tak chamski i bezpośredni że nie wiem jak ja bym na coś takiego zareagowała, ale na pewno nie tak ja ta dziewczyna. Stwierdziła że pasowałoby chodzić i zaczęli się spotykać...

Ten tekst jest znany od lat bardzo wielu.

Chłopaki w klubach testowali wielokrotnie. I wbrew pozorom dość często nie byli spławiani.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wiadomo - tak cię traktują, jak pozwalasz się traktować. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i man, który proponował mi "masaż tantryczny całego ciała i nie tylko". 
I ja się zastanawiam mocno co to jest to "nie tylko". Torebkę mi wymasuje, czy może buty?

samochód;-) ten będzie wdzięczny i nie stanie :klaszcze:  :facepalm:  :bananasex: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli pozbawi go hamulców? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

, ponieważ żyję na tym świecie już 38 lat,

to jednak niewiele............czasami cos gdzieś mogło ominąć............

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dziewczyny ostatnio nie sa gosze w podrywaniu - Kiedys koleznaka syna (12 lat)  mowi do niego 

- Wiesz, z kim chodze?

- Wiem, z X

- Ale Ty tez mi sie podobasz, bedziemy razem chodzili?

- Ale przeciez chodzisz x X

- Wiem, to mu nic nie mow, dobra?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z dzisiejszego poranka :facepalm:

spożywczy na wsi... ja w spodniach dresowych typu sindbad... dupa wisząca... rozciągnięta różowa bluza... bielizny brak z lenistwa a nie lubieżności... kaptur na głowie... bo się nawet nie uczesałam.... wzrok mętny.. po kawę szłam.... się skończyła... może i stopami szurałam w japonkach... 

i jakiś dostawca co oranżady przywiózł...

"Pani, to zawsze taka elegancka" i łoczami od góry do dołu przejechał

WTF :facepalm: przecież nic nie jadłam, japa raczej nie była umazana :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...