Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

hydraulik ?!?

Chyba :D Nie wiem, ale kultura delikwenta mnie poraziła :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś mnie jeden podrywał na zdjęcie. On a w tle jego wielki dom i ON oparty o limuzynę w ciemnych okularach. Brakowało tylko basenu po lewej stronie. Nie dałam się poderwać :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On a w tle jego wielki dom i ON oparty o limuzynę w ciemnych okularach

a w tle ochrona obiektu biegnących karków w jego stronę  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i nawet limuzyna w ciemnych okularach nie pomogła ? Aż te kobiety wybredne są :lach:

p.s. basen trzymał pod łóżkiem ...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a w tle ochrona obiektu biegnących karków w jego stronę

Wcale bym się nie zdziwiła :) Mógł wyglądać na milionera na zdjęciu ale we łbie to miał sieczkę. Mężczyzna z żenująco niskim IQ nie ma szans na to by mnie poderwać, nawet gdyby to wszystko miał naprawdę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czoło niskie za to wykształcenie wysokie ..... no patrzcie nic się nie zmienia ....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mężczyzna z żenująco niskim IQ nie ma szans na to by mnie poderwać, nawet gdyby to wszystko miał naprawdę.

Kiedyś tu już dyskutowaliśmy na temat bardzo mądrych i wyszczekanych super inteligentów. Problem w tym że zazwyczaj gardzą dobitnie tymi którzy w ich ocenie są "gorsi". Tacy Cię kręcą? :) PS- edytowałem Twój post bo ta literówka była zabawna naraziłaś się na żarty :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tekst podrywu ale z komentarza na jakimś portalu:

-Szarpał bym ją jak Jechowy za klamkę.

ps. bez obrazy dla Świadków Jechowy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może nie tekst na podryw, ale zaczynam dostawać alergii na poniższe zdanie:

"Lepiej zgrzeszyć i żałować niż żałować, że się nie zgrzeszyło"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brał bym Ją jak komornik ciągnik.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...