Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

"Ómarłam" ze śmiechu, Rosomaku. :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie kiedyś w klubie dla gejów zagadał jakiś Pan w średnim wieku.

Złapał za kolano, spojrzał głęboko w oczy i wyszeptał namiętnie - "Jaki jest Twój typ kochanka?"

Jeszcze inny zaczepił mnie w windzie kiedyś w kinie - "Przepraszam nie obraź się ale jestem gejem i strasznie mi się podobasz, nie miałbyś ochoty na coś niezobowiązującego?"

Coś w sobie mam chyba przyciągającego dla tej grupy, kobiety chyba odstraszam swoją fizjonomią rosyjskiego egzekutora długów.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co tak Cię zatkało ze wyszło jedno zdanie jednoliterowe ;-))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dołóż przynajmniej dwa logicznie ze sobą powiązane zdania

i tutaj jest właśnie haczyk, w takiej chwili przeciętny mężczyzna nie będzie w stanie wydusić z siebie dwóch słów

a tutaj dwa zdania i to jeszcze powiązane ze sobą

taka sytuacja tylko wygląda na prostą  

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i tutaj jest właśnie haczyk, w takiej chwili przeciętny mężczyzna nie będzie w stanie wydusić z siebie dwóch słów

a tutaj dwa zdania i to jeszcze powiązane ze sobą

taka sytuacja tylko wygląda na prostą  

Facet w hipnozie (dwa okrągłe kształty tak mu wirowały przed oczyma), krew uderzyła do mózgu (tego na dole) a tu ma się silić.

Poślini się co najwyżej ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w sobie mam chyba przyciągającego dla tej grupy, kobiety chyba odstraszam swoją fizjonomią rosyjskiego egzekutora długów.

Ja przyciągam tylko kobiety.

Fizjonomia rosyjskiego egzekutora?:

Przypomniało mi się:

http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=60187

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przyciągam tylko kobiety.

Kiedyś myślałem podobnie. Do czasu gdy się nie okazało że mój wieloletni przyjaciel jest we mnie zakochany i sabotuje mój związek bym się wypłakiwał w rękaw. To był dopiero podryw najlepszy.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś myślałem podobnie. Do czasu gdy się nie okazało że mój wieloletni przyjaciel jest we mnie zakochany i sabotuje mój związek bym się wypłakiwał w rękaw. To był dopiero podryw najlepszy.

Nie zaproponowałeś mu operacji zmiany płci ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Su., dnia 11 Października 2014 - 12:49, napisał(a): Ostatnio do mnie pisał jakiś chłopaczek i pyta mnie, ani me ani be ani dzien dobry ani pocałuj mnie w dupę. Pyta: Bywasz w miejscu XXX ? Odpowiadam, że czasem bywam On: A powiedz jak tam jest bo slyszałem że same stare rury" musi budynek wiekowy

hydraulik ?!?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zaproponowałeś mu operacji zmiany płci ;-)

No nie zaproponowałem. Wtedy to nie było zabawne. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...