Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Grzeszyć sprzętem, a jakże. :)

i inteligencją.....

Ostatnio do mnie pisał jakiś chłopaczek i pyta mnie, ani me ani be ani dzien dobry ani pocałuj mnie w dupę.

Pyta: Bywasz w miejscu XXX ?

Odpowiadam, że czasem bywam

On: A powiedz jak tam jest bo slyszałem że same stare rury"

Ależ mu pojechałam wtedy ;)

ale że niby jak....? Chłopak się chciał podpytać, żeby nie zaliczyc wtopy, a Ty go tak po bandzie zjechałaś....

A Wstydź sie... :P

Swoja drogą.... Ską się kuźwa takie kosmity biorą?

a fe, a fuj. ble ble, a psik.... brrr....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek kuba34

Obecność takich "kolesi" psuje opinię, że można poznać fajnego kochanka :-)  Wiele par się zraża na poznanie kogoś ciekawego, trudniej się przebić gdy Hotka jest już zdegustowana i znudzona takimi podejściami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja się ostatnio w klubie 'dałem nabrać' na stary jak świat tekst:

"Ona: Czy masz może ogień? Ja: A co? Zimno? Mam Cię rozgrzać?"

skończyło się tak, że pokazałem tej niewysokiej, ślicznej blondynce ogień w łóżku i nie tylko w łóżku :D:redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedź na moje ogłoszenie - pierwsza wiadomość:

"Hey, nie będę się wysilał, bo po co...".  :facepalm:

Potem jeszcze tłumaczenie się, że w bajerę, bo ogłoszenie jest treściwe.  :facepalm:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedź na moje ogłoszenie - pierwsza wiadomość:

"Hey, nie będę się wysilał, bo po co...".  :facepalm:

Potem jeszcze tłumaczenie się, że w bajerę, bo ogłoszenie jest treściwe.  :facepalm:

w sumie nie w temacie ale jakie to ogłoszenie? :P może ja się nadam ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Inne, Uc, inne ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na innych to ja się nie znam :( tylko na uc :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

odpowiedz na moje ogłoszenie o poszukiwaniach kochanki:

"...chciałabym abyś zczochrał mi bobra...."

:) No przyznam , że zaskoczyła mnie panna :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ona

1. Najlepszy podryw LIVE to jak jakiś gościu niższy o pół głowy (ja w szpilkach ok. 175-180 cm) zachodi mi drogę, wyciaga ręce jak policjant i mówi: "stój! zatrzymałem Cię po to żeby przedstawić Ci moje odczucia kiedy zobaczyłem Cie stojąc: o tam " ewidentnie naogladał się tych żałosnych kursów podrywania....ale odwagi nie można mu odmówić hihi

2. Ostatnio oglądalismy z M Johneggo Brawo (hu! ha! Sssexy!) ten to ma bajerę...

Podchodzi na  w parku do laseczki z wózkiem i zaczyna gadkę ze swoim hu! ha!

"Cześć Maleńka! Fajna z Ciebie mama, tylko czego pchasz ten wózek sama"

"Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam Cię minąć jeszcze raz?"

A mój M podszedł w klubie juz lekko dziabniety do moich kolezanek nie wiedząc w ogóle, że jesteśmy na tej samej imprezie co on z i palnął:

"No dziewczynki wypiąć biusty, zrobię sobie dzień rozpusty" - ale miał minę jak mnie zobaczył (tak tak M, jakbyś duha zobaczył hihi)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Stytuacja autentyczna.

W knajpie przy kawie sobie siedzę, usmiecham się do sąsiadki, grzecznosciowo.

Ona do mnie w te slowa:

" przestań się gapic w moje cycki, postaw drinka, dołóż przynajmniej dwa logicznie ze sobą powiązane zdania, to nietylko bedziesz mógł zobaczyć je z bliska ale może nawet potrzymać"

Jak kobiet nie kochać ?

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...