Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Do mnie ostatnio napisał pewien pan, że "pewnie go nie pamiętamy, ale chciałby reaktywować znajomość" (może nie cytuję idealnie).

Proszę więc o przypomnienie się, okoliczności, w jakich się poznaliśmy, itd, jednocześnie zachodzę w głowę któż to może być.

Od słowa, do słowa... Okazało się, że nigdy się nie spotkaliśmy. Pan nie pamięta nawet skąd ma adres mailowy, ale uznał, że to może być znajomość w "klimatach". Po czym na zachętę ;) wysyła mi zdjęcie pani. :D

Uśmiałam się szczerze! Umawiać się na seks i nawet nie wiedzieć z kim?! Ot, ułańska fantazja! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to "najlepszym" podrywem jaki slyszalam , byl tekst rzucony przez Szyca w " Lejdis "

Ten tekst można śmiało nazwać już klasyką.Dla mnie majstersztykiem jest riposta Gośki (grana przez Kunę) ad faceta który ma takiego dyngusa że sam potrafi zrobić sobie blow job.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co do tekstów podrywowych to się chętnie przyłączę z nałym komentarzem obok. Może niektóre raczej mają charakter zaczepki a nie typowego podrywu:

1. Ale ty piękna jesteś. - Jak dla mnie banał.

2. Hejka! /Heja!- dzieci się tak pozdrawiają. Nie jestem "dinozaurzycą" ale mnie odrzuca ten zwrot;-)

3. ruhasz sie? (zachowałam pisownię oryginalną) - popis ekstremealnej elokwencji;-)

4. Ale bym cię przeleciał...- Taaa nie ty jeden.

5. Mogę zwalić konia na laptop jak będę oglądał twoje zdjęcia? - Twoja sprawa, szkoda tylko poklejonych klawiszy i monitora;-)

6. Jestem w Lodzi i się nudzę może zorganizujesz mi wycieczkę po mieście, Ty w roli przewodniczki? - Nie prowadzę biura podróży i nie organizuje zwiedzania atrakcji turystycznych.

7. Spotkajmy się na przystanku. - ?! no comment

8. Zrobię ci zdjęcia.Koszt 100 zł. - Kotku o raczej w drugą stronę.Ty musiałbyś mi zapłacić;-)

9. Jestem w delegacji w Lodzi, może wpadniesz do mnie do hotelu? - Nie jestem pogotowiem seksualnym!

10. Będę w przyszłym tygodniu w twoim mieście jaki znasz dobry hotel?- A co ja informacja turystyczna jestem, hę?

11. Rozdziewiczysz mnie? - A co ja pedagog jestem?A może niańka?

12. Wprowadzisz mnie w świat seksu?- jw

13. Prześlesz mi swoje majtki- Bieliznę nosze sporadycznie a te co mam lubię i nie stosuje rozdawnictwa

14. Chciałbym być twoimi majtkami.- Nie noszę. Zresztą mało higieniczne.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pkt. 6 - chyba "podrywał" nas ten sam facet. ;)

Pozostałe też przerabiałam, hehe... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pkt. 6 - chyba "podrywał" nas ten sam facet. ;)

Pozostałe też przerabiałam, hehe... 

Co niektórzy niestety to kopiści, totalnie brak kreatywności. A tyle się teraz o tym mówi;-)Życie....

Zapewne by się więcej znalazło tego typu tekstów ale po co poddawać tym mniej twórczym pomysły?;-))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś w kręgu moich zainteresowań..... Nie zjeb tego

Naprawdę się uśmiałem :D

TAKA SZANSA!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę się uśmiałem :D

TAKA SZANSA!

Uwierz.... Nie tylko Ty się z tego uśmiałeś... Szansa jedna na milion  :lach:  :lach:  :lach:

Fajne masz nogi, o której się rozkładają? "  :redevil:  :redevil: 

a to mnie rozwaliło na maksa...

"Nawet całkiem ładnie pachniesz! Przypomina mi to zapach karmy dla kota."   :lach: 

"Jesteś tak piękna, że na trzeźwo też byś mi się chyba podobała"  :lach: 

"No dobra, my tu gadu, gadu, a laska sama się nie zrobi..."   :lach:  :lach:

M.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Jesteś brana pod uwagę - nie spierdol tego" :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"...Jesteś w kręgu moich zainteresowań..... Nie zjeb tego .. " :redevil:

"...Jestem X, zapamiętaj to imię, bo niedługo będziesz je krzyczeć przez cała noc !! " :redevil:

Tyle stracić, tyle przegrać :lach:  :roll: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki robaczki.

Obsmialam sie jak norka :)

Tego mi bylo trzeba :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...