Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Kuźwa to już groźba karalna  :lach:  :lach:

Może gościa kręcą extrema....  :lach:

Kiedyś dostaliśmy taki tekst...:

" Fajni jesteście... Nie jestem bi, ale chętnie panu bym poćmokał.... Nie chodzi mi tylko o sex tylko o znajomość...

P.S Jest możliwość bzykania na pierwszym spotkaniu ???? "

:facepalm:  :facepalm:

Chyba domyślamy się z jakiego portalu może pochodzić cytowana wiafomość.Tam poziom IQ nie jest wygórowany ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba domyślamy się z jakiego portalu może pochodzić cytowana wiafomość.Tam poziom IQ nie jest wygórowany ;)

Tia...dokładnie...zwłaszcza, że pisze wyraźnie kogo i w jakim celu szukamy..... Ale po co czytać, to męczy i sprawia problemy....  :facepalm:  :mur:

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie wiem czy to może być w kategorii podryw, zakwalifikowane, ale dostaliśmy taką wiadomość jak pierwszą , zapoznawczą:

Witajcie 
Jestem wysokim facetem o normalnej budow ciała lubiący zróżnicowany sex. 
Uwielbiam pieścić kobietę, lizać dotykać, całować. 
Kreci mnie też sexi ubranka, pończochy szpilki, gorsety. 
Czy hotka lubi też analka? Chciała by mieć dwa kutasy w dziurkach, albo może dwa w cipce, lub ustach. 

Lubi smak spermy i zabawy nią?*

W sumie piszę to facet który liczy na rozpoczęcie znajomości, to może w jakimś sensie jest to podryw? 

*cytat nie z forumowego PW, ani nie z maila od nikogo z ZKF.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem jedną wiadomość.... Żenada....Chyba gość pomylił profile....

" Podajcie adres, wpadnę do was na kawę.... Ty zrobisz nam kawę, a ja zerżnę twoją słodką Hotkę..... "

Gość ma fantazję, a nawet go nie znamy... Hmmmm  :facepalm:

M.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znalazłem jedną wiadomość.... Żenada....Chyba gość pomylił profile....

.... Ty zrobisz nam kawę, a ja zerżnę twoją słodką Hotkę..... "

M.

zabrzmiało niepokojąco ...

praktycznie kawa żeby sie zaparzyć - potrzebuje 3 minuty,

jesli jegomość planuje sie parzyc do czasu zapatrzenia kawy... ???

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zabrzmiało niepokojąco ...

praktycznie kawa żeby sie zaparzyć - potrzebuje 3 minuty,

jesli jegomość planuje sie parzyc do czasu zapatrzenia kawy... ???

No tak.... aż tak długo, to żadna kobieta nie wytrzyma .......  :lach:   :lach:

Te 3 min mam rozumieć, że oczywiście z grą wstępną ????  :lach:  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomijając sponsoring w podrywie ,przejęzyczenia i inne dziwne teksty ...mam za sobą podryw na czyste i niedziurawe skarpetki ... :lach:

cytuje mniej więcej ,bo to było dość dawno :

"Kochanie ,tyle dla mnie znaczysz że po raz pierwszy zmieniłem dla kobiety skarpetki ,są czyste i nie dziurawe " :facepalm:

Zdarzył mi się podryw na fryzjera ...czy jak kto chcę to sobie nazwać :upsnew:

" Jesteś taka piękna,masz cudowne ciało i to jak się poruszasz ,działa tu chyba na każdego w tym lokalu (...)

I te Twoje włosy ...długie gęste ...piekne ...tylko ja bym Cię widział w czarnych,mam tu znajomą obok w zakładzie fryzjerskim ,pójdziemy i szybko zmienimy ten niewinny kolor...na czarny ,a potem Cię zerżnę"

ups... :shock: 

W  obu sytuacjach uciekłam w trybie sekundowym :lach:

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z serii "dobre podrywy" które nie miały szans wyjść... a jednak

"- jutro o 8 rano pod mój hotel podstawia się samochód i jadę na lotnisko. prawdopodobnie nie wróce już do tego kraju. Jesteś świetnią dziewczyną, chętnie bym się z tobą poznał i porozmawiał, ale nie mam na to czasu. Praktycznie muszę już stąd wyjść, dlatego mówie wprost: Podobasz mi się i mam ochotę na seks z tobą."

ku mojemu zdziwieniu...

"-muszę tylko powiedzieć mojej współlokatorce, że nie wrócę z nią do domu...."

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję, że nie są to cytaty z forumowych pw, bo tego jak dobrze wiecie, robić nie wolno.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kochanie ,tyle dla mnie znaczysz że po raz pierwszy zmieniłem dla kobiety skarpetki ,są czyste i nie dziurawe "

Jestem ciekaw,czy majtki też zmienił na czyste i nie dziurawe :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...