Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Nono, sprawdzać a nie zrobić co zrobić to Ty umiesz! :D :D Co Kocicy po sprawdzaniu? :P

Dokładnie Su co Mi tylko po sprawdzaniu przecież jestem w końcu Hot Wife :)

To nie byłem ja :-o  :-oZ tego co pamiętam,to ostatnio jak widziałem się z piękna Kocicą,sprawdzałem jej krój majteczek :lol:

Potwierdzam to nie Ty Piorunku byłeś tamtego felernego wieczora ;)!!a krój to sprawdzales to sie Zgadza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to ;)

Dokładnie Su co Mi tylko po sprawdzaniu przecież jestem w końcu Hot Wife :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Witaj Boska, jestem Alojzy, młody, bogaty, piękny w stylu Ronaldo, albo innym, jeśli inny lubisz. Twój awatar sprawia, że śnisz mi się piękniejsza niż Wenus z Milanu, bo ona rąc nie ma. A ja bym te Twoje rence całował i zatrudniał, jeśli zechcesz moim sprzentem, który dobrej jakości i twardości jest, o ile zechcesz mi zrobić ten zaszczyt i na kawie ze mną się spotkać. Albo i nie na kawie jeśli wolisz na przykład u mnie albo gdzieś w hotelu albo innym SPA. Nadmieniam, że obce języki znam, szczególnie francuski i jestem w tym dobry, więc mogę ci nawet zagraniczne wczasy zafundować. Nie piszę już więcej, żeby cię nie zanudzać. Z uszanowaniem rączkę całuję, marząc, że w rzeczywistości ucałuję i inne części Twojego ciała. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Alojzy Piękny"

DROGIE PANIE, CZY TO WYSTARCZAJĄCO INTELIGENTNY SPOSÓB NAWIĄZANIA ZNAJOMOŚCI?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Najlepsze" podrywy Madzi to 90 % tych od kobiet.

Nie mówimy tu o konkretnych tekstach czy zachowaniach a ogólnie.

Madzia jako twardo zadeklarowana hetero reaguje jeno uśmiechem na takie zaczepki, ale w środku nieco się zawsze zagotuje :)

Co ciekawe ... i nie wiemy skąd się to bierze, ale wobec niej więcej odwagi na podryw, zaczepki mają właśnie kobiety.

Co z facetami ja pytam ? Cykory czy jak ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Witaj Boska, jestem Alojzy, młody, bogaty, piękny w stylu Ronaldo, albo innym, jeśli inny lubisz. Twój awatar sprawia, że śnisz mi się piękniejsza niż Wenus z Milanu, bo ona rąc nie ma. A ja bym te Twoje rence całował i zatrudniał, jeśli zechcesz moim sprzentem, który dobrej jakości i twardości jest, o ile zechcesz mi zrobić ten zaszczyt i na kawie ze mną się spotkać. Albo i nie na kawie jeśli wolisz na przykład u mnie albo gdzieś w hotelu albo innym SPA. Nadmieniam, że obce języki znam, szczególnie francuski i jestem w tym dobry, więc mogę ci nawet zagraniczne wczasy zafundować. Nie piszę już więcej, żeby cię nie zanudzać. Z uszanowaniem rączkę całuję, marząc, że w rzeczywistości ucałuję i inne części Twojego ciała. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Alojzy Piękny"

DROGIE PANIE, CZY TO WYSTARCZAJĄCO INTELIGENTNY SPOSÓB NAWIĄZANIA ZNAJOMOŚCI?

Ja mam nadzieję że to ironia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Su! Odczytałaś intencję. Co świadczy, że złośliwe żarty na temat specyficznej inteligencji pań nie mają pokrycia w rzeczywistości.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Alojzy Piękny

Poczucie humoru i autoironia są niewątpliwym plusem :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys bedac w pracy , a smigam nieraz po marketach , poczulam na sobie spojrzenie , dojrzaly , przystojny jegomosc , dobrze ubrany wgapial sie jak wol w niemalowane wrota ,

pierwsza mysl- choinka kontrole mam z wawki , ale za chwilke - chyba nie , oni chodza parami ( pewnie jeden pisze , drugi czyta :P )

jednakoz zaczelam pracowac , jak nakazuja procedury

po pewnym czasie gosc podchodzi - czy Pani tu pracuje?

a ja pelne pory , nic tylko mnie wywala stad zaraz , musi jakis kierownik cycuś

- wlasciwie , to jestem tu na goscinnych wystepach ....

-a moze chcialaby Pani cos zarobic?

- chciec zawsze chce , ale w czym rzecz ?

- proponuje Pani 400zl za sexik ...

uff...ale mnie zbil z tropu , czy to jakis idiota? oni wszak nie roznia sie od innych ( a ten zadbany , pachnacy)

-a Pan jest w pelni rozumu ?

i nie czekaja na odpowiedz pognalam na zaplecze ...........wychodzac dopiero po godzine , faceta juz nie bylo

potem tak sobie pomyslalam , ze gdyby zaprosil na kawe , porozmawial , pokomplementowal , to pewnie i tak wyladowalibysmy w lozku i to pewnie za free ....( przystojny prostak )

wiec Panowie czasem bezposredniosc az taka dosadna nie poplaca :)

Wiesz ... dla mnie to jest jednoznaczne.

Jak facet od razu proponuje kase to traktuje kobiete oczywiście dziwkarsko i powinien być co namjniej tak potraktowany ja Ty to zrobiłaś, jak nie ciut gorzej.

W pełni sięz Tobą zgadzam, że dyplomacja popłaca.

Idiota i tyle.

Niedawno tu na forum, ktoś stwierdził że Madzia jest seksi i przyznał nam dotację ... 1 zdradkę.

Dwa razy wpadka: poczuliśmy sie tak troche dziwkarsko, a po drugie ... dość propomocyjnie tanio - 1 zk :) 

hehehehe 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys bedac w pracy , a smigam nieraz po marketach , poczulam na sobie spojrzenie , dojrzaly , przystojny jegomosc , dobrze ubrany wgapial sie jak wol w niemalowane wrota ,

pierwsza mysl- choinka kontrole mam z wawki , ale za chwilke - chyba nie , oni chodza parami ( pewnie jeden pisze , drugi czyta :P )

jednakoz zaczelam pracowac , jak nakazuja procedury

po pewnym czasie gosc podchodzi - czy Pani tu pracuje?

a ja pelne pory , nic tylko mnie wywala stad zaraz , musi jakis kierownik cycuś

- wlasciwie , to jestem tu na goscinnych wystepach ....

-a moze chcialaby Pani cos zarobic?

- chciec zawsze chce , ale w czym rzecz ?

- proponuje Pani 400zl za sexik ...

uff...ale mnie zbil z tropu , czy to jakis idiota? oni wszak nie roznia sie od innych ( a ten zadbany , pachnacy)

-a Pan jest w pelni rozumu ?

i nie czekaja na odpowiedz pognalam na zaplecze ...........wychodzac dopiero po godzine , faceta juz nie bylo

potem tak sobie pomyslalam , ze gdyby zaprosil na kawe , porozmawial , pokomplementowal , to pewnie i tak wyladowalibysmy w lozku i to pewnie za free ....( przystojny prostak )

wiec Panowie czasem bezposredniosc az taka dosadna nie poplaca :)

Galerianki mógł poszukać...

Z drugiej strony nie wiem co facet sobie myślał.

Do kobiety z takim tekstem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...