Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

I tak strasznie mi na niej zależało, ze, gdy siedzieliśmy sami i był moment ciszy w rozmowie, zamiast zamknąć się i zachować się jak facet i spojrzeć jej w oczy i ją pocałować, spytałem coś w stylu:'Wiesz, nie obraz się, ale czy Mogę Cię pocałować?' odpowiedziała mi, że lepiej chodźmy do środka, bo chłodno się robi. Do tej pory wstydzę się tego tekstu przed sobą.

też zaliczyłem podobną wtope... i to nie raz ;)

za dużo podchodów, za mało czynów, a kobiety to niecierpliwe są w tych kwestiach :PFacet zwykle w takich sytuacjach sprawia wrażenie jakby nie wiedział czego chce, a kobiety nie lubią niezdecydowanych. Chociaż nie ma reguły, czasami i nieśmiałość może zostać potraktowana jako zaleta :)Tak z mojego punktu widzenia to wygląda :)

Dziewczyna się zarumienila lekko, jej koleżanki pochichotaly, w końcu ta wybrana spytała- Ok a gdzie jest twój przyjaciel? Po czym on powiedział-Niedaleko. I ruchem ciała wskazał na rozporek....

Haha mistrz :D kreatywność się ceni  :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytając wszystkie odpowiedzi pań, stwierdzam że faktycznie nie ma recepty na udany podryw. Kiedy chłop jest zdecydowany, to zbok i erotoman, na dodatek bezczelny i zadufany... kiedy stara sie być delikatny, to zaraz dowie sie że zabiera sie jak pies do jeża... Przecież nikt nie zapyta...: "bzykasz sie czy trzeba z tobą chodzić..?"

Generalnie każda z wypowiadających sie pań, inaczej zareaguje na ten sam podryw, w zależności od nastroju w jakim sie znajduje. Jednego dnia sukces, następnego totalna klapa... tylko jak my biedne żuczki mamy sie w tym połapać..? pozostaje tylko zacytować klasyka... "ach jo"...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli podsumowując - mamy już faworytów podrywu - zaścianek, żenada i wstyd.... :-/

A teraz Drogie Gorące Żonki, dla odmiany i ku naszej edukacji.... Poproszę Was ładnie o przykłady tekstów, które Was ujęły, rzuciły na kolana, spowodowały, że majteczki zwilgotniały... Krótko mówiąc, złapałyście się na nie, jak rybka na haczyk - czyli, chodzi o dobrą, smakowitą przynętę...

Która pierwsza....? ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie powiedziałam nie i zabrałam się i pojechałam :D

Jeszcze mi chłopak mówi że on często bywa w okolicznych hotelach...

Zapytałam go tylko czy się chwali czy żali. I zwiałam :P

Nie miał doświadczenia że z Hotkami trzeba bardziej gorąco...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusi to chuj a nie statystyki :P Niedawno mi też koleś wyparował "Czy dasz mi buziaka?" - cycki mi opadły :D I to ma byc facet?! Tragikomedia :D

Haha zaraz Mi sie przypomina moja ostatnia kawa zapoznawcza w klubie tym co na zlocie w Łodzi i koleś tak dretwy ,ze mój mąż nawet sie zdziwił , Ja mu nogi rozchylam pokazuje majteczki siedząc na przeciwko a On dupa patrzy gdzieś indziej siadlam na kolana i sama zaczęłam działać a i wtedy a bo klub a bo kelnerka i takie tam porażka ;) a najgorsze w tym wszystkim ,ze dzwoni za dwa dni i czy na sex sie umowimy bo On wtedy to nie wiedział czy Ja chce ..!!!
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miał doświadczenia że z Hotkami trzeba bardziej gorąco...

Juz pal licho z tym... ale przechwalanie się że "zna hotele" ? To niech dalej poznaje ale nie ze mną ;)

Do kobiet podejścia nie ma a co dopiero do Hot Wife :P

Haha zaraz Mi sie przypomina moja ostatnia kawa zapoznawcza w klubie tym co na zlocie w Łodzi i koleś tak dretwy ,ze mój mąż nawet sie zdziwił , Ja mu nogi rozchylam pokazuje majteczki siedząc na przeciwko a On dupa patrzy gdzieś indziej siadlam na kolana i sama zaczęłam działać a i wtedy a bo klub a bo kelnerka i takie tam porażka ;) a najgorsze w tym wszystkim ,ze dzwoni za dwa dni i czy na sex sie umowimy bo On wtedy to nie wiedział czy Ja chce ..!!!

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po takim "wstępie" to nie dziwne ,ze nie ma sie ochoty na kontynuacje znajomosci ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

po takim "wstępie" to nie dziwne ,ze nie ma sie ochoty na kontynuacje znajomosci

To nie byłem ja :-o  :-o

Z tego co pamiętam,to ostatnio jak widziałem się z piękna Kocicą,sprawdzałem jej krój majteczek :lol:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie byłem ja :-o  :-o

Z tego co pamiętam,to ostatnio jak widziałem się z piękna Kocicą,sprawdzałem jej krój majteczek :lol:

Nono, sprawdzać a nie zrobić co zrobić to Ty umiesz! :D :D Co Kocicy po sprawdzaniu? :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...