Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatni podryw to tekst:

"Ile?"

A ja sie glowiłam czy delikwentowi chodzi o rozmiar buta, biustu czy może długości paznokci a ten po prostu chciał zapłacić :lach:

delikwent był tak bezpośredni, że nawet Ci to na myśl nie przyszło od razu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

delikwent był tak bezpośredni, że nawet Ci to na myśl nie przyszło od razu ;)

Myslalam ze mu sie literki pomyliły i miało to znaczyc "hej" ale jednak nie :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek bastardwaw

Strasznie lubię czytać ten wątek:) Coś w tym jest w piszecie. Póki co jeszcze nie udało mi się przekonać mojej pani do spróbowania trójkącika ale przynajmniej umieściliśmy nasze fotki na pewnym portalu i od tego czasu się zaczęło:)Setki wiadomości od wszelkiej maści frustratów i półinteligentów np. Jak mogę wyruchać panią? Może myślał że to rubryka w Pani Domu albo Bravo:) albo ostatnie jakże elokwentne Teraz? Jednak to co mnie najbardziej bawi to nicki tych gości np. Dyskretny Ruchacz :) Jednym słowem krynica dobrego samopoczucia i wiary w magię słowa :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dyskretny Ruchacz

albo... Jeżo Zwierz

ja w sumie musze się przyznać, że nawet bym nie wiedział jak zagadać; o seksie na dzień dobry zbyt nonszalancko, o najnowszych doniesieniach prasowych? zmianie klimatu na wskutek topnienia lodowców zachodniej artkyki? a może: czytałaś 50 twarzy Greya? albo, za Zouzą: jak minął dzionek? bo wyobraź sobie, że szedłem dzisiaj przez Kumki (wieś w zachodniopomorskim) patrzę i widzę dwóch Policjantów idących na boso a jeden z nich niósł dzwi radiowozu... bez kituuu, nie umiem tego robić  :zdziwko:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trzeba bylo odpisac- wszystkie twoje pieniadze :)

Napisałam że nie ma tyle pieniedzy by mnie kupić, uparty był, aż 3 tysiaczki proponował :lach: za to moze mnie co najwyzej cmoknąć w mały palec u nogi :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czekaj, wróć... podrywali?... to na drzwi przechodzi...? niee, ja w Kumkach nie byłem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uparty był, aż 3 tysiaczki proponował :lach: za to moze mnie co najwyzej cmoknąć w mały palec u nogi :D

yyyyy to ja poprosze :D:lach:  :lach:  :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście najbardziej ujęło pochylenie się nad moją skromną osobą, gdy kulturalnie i wielokrotnie poinformowałam pana, że nie jestem zainteresowana spotkanie, znajomością, kawą i wypadem do Paryża:

"...ale nie przejmuj się ja lubię starsze panie"

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...