Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

To ja powtórzę:

No i określenie "piękna", a "wewnętrznie piękna" chyba się jednak nieco różni, prawda?

Ile ludzi, tyle charakterów. Ja wolę być miło zaskoczona, powoli przekonując się do kogoś, niż niemile rozczarowana. Będą osoby, którym  szansy nie dam nigdy, bazując na ich wypowiedziach, zachowaniu w stosunku do innych userów. I tacy, którzy mnie intrygują i szanse dam, choć nie rzucę się z okrzykiem radości natychmiast na szyję.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co robicie z szansą ode mnie to się okaże.

Ohh, jesteśmy zaszczycone ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

Nrd jestem nikim szczególnym żeby ktoś był zaszczycony tym co napisałem.

Ale zaszczytem dla mnie jest to że chcecie prowadzić ze mną dyskusję na tym forum :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, rozumiemy że akurat nie miałaś tego tysiąca, bo inaczej bez wahania byś sie z tym deli....elokwentem spotkała.. :D

Musiałem dwa razy pomyśleć zanim załapałem :lach:Zajebisty przytyk, no lubię to! :) 

Ja pisząc że wewnętrznie jesteś piękna nie mam w zamiarze zaciągnąć Cię do łóżka.

Myślę że wiele Pań będzie zawiedzionych ponieważ tutaj się od Kochanka oczekuje łóżka, a Rogaczom mogą się po-włączać czerwone lampki :) Co prawda ja w tym nie biorę udziału, ale znasz nasze Forum? Wiesz co to jest za forum? Co się peraktykuje, dlaczego i tak dalej. Tak?  

A co robicie z szansą ode mnie to się okaże.

Póki co, Ty wykaż że warto jest Ci dać szansę Pozdrawiam,Uzurpator- Sem.
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"witam Panią wiadomość pisze dlatego iż chciałbym poznac zdanie dojrzałej Kobiety na temat wyglądu mojego patyczka i moich wytryskow jeśli będzie Pani łaskawa napiasać co sądzi o moim patyczku i wytryskach będę bardzo wdzieczny krytyczne zdanie tez jest mile widziane gdyż interesują mnie tylko szczere wypowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam"

Co prawda nie wiem, czy to miał być podryw, ale mało nie posikałam się ze śmiechu. :D 

No i kolejny kwiatek:

"Witam. Mam na imię XXXXXXX i zapraszam Cię jutro do hotelu w Łodzi na wieczor pelny seksu...proponuje 1000zł".

Eee no Zuz, powinnas sie cieszyc a nie narzekać :D

Mi o ocenie patyczka jakos pisac nikt nie chce :(:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co oceniać? Każdy kij ma dwa końce. ;) Patyczek też. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co oceniać? Każdy kij ma dwa końce. ;) Patyczek też. ;)

Tylko czy ja z moim wzrokiem zobacze chociaz ten "patyczek" :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

Szanowny Semie , a ja myślę że kobiety nie tylko potrzebują kogoś do łóżka.Może za jakiś czas opiszę na tym forum moją historię znajomości z pewną cudowną kobietą , ale to może na innym dziale. Nawet nie wiem pod jaki to dział podporządkować bo historia jest naprawdę niesamowita i trudno mi ją określić.Ale teraz chodzi mi o to że jest to osoba dla której jestem kimś w rodzaju spowiednikiem. Kimś na kogo zawsze może liczyć i oczywiście ze wzajemnością.I pomimo to że nigdy się z nią nie spotkałem i możliwe że nigdy to nie nastąpi to czerpię z tej znajomości ogromną satysfakcję.Jednym słowem można wiele dobrego mieć nie tylko lądując z kobietą w jednym łóżku.Ale masz rację że to forum jest po to żeby pisać o klimacie cuckoldowym i może rzeczywiście niepotrzebnie pisałem tu o tym wszystkim.

wypijemy brudzia na zlocie :redevil::indians: kiedys....i moze nie tylko ze mna :)

A czy pocałunek przy takim brudziu powinien kończyć się na ustach czy można go poprowadzić w bardziej gorące miejsca ?Jeśli tak to w jakie miejsce swojego ciała byś go poprowadziła ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowny Semie , a ja myślę że kobiety nie tylko potrzebują kogoś do łóżka.

Szanowny Rafale, ponieważ żyję na tym świecie już 38 lat, wiem coś również na ten temat :) Spotykam oczywiście na co dzień ludzi z którymi nie chodzę do łóżka bo to jest zarezerwowane tylko dla mojej kobiety, a znajomości z sieci, nie nazywam związkami, ponieważ nie mam w zwyczaju wiązać się z internetowymi nickami. Jednakże jak słusznie zauważyłeś, to jest forum cuckold i rozmawiamy w nim o cuckold. Temat w którym jesteśmy, traktuje o najbardziej nieudanych nie zaś cudownych podrywach przez internet. Pozdrawiam
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni podryw to tekst:

"Ile?"

A ja sie glowiłam czy delikwentowi chodzi o rozmiar buta, biustu czy może długości paznokci a ten po prostu chciał zapłacić :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...