Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek rafal1

A może za jakiś czas ja was zaproszę na masaż :-)

Ale taki prawdziwy i przyjemny :-)

A to dlatego że wybieram się na kurs biomasażu :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to że ja którejś z was napiszę że jest piękna pomimo tego że nie widziałem was to nie znaczy że nic o was nie wiem.Piekno to nie tylko wygląd zewnętrzny ale piękna może być dusza człowieka a tego zajęcie nie pokaże.

Rafał, jasne, że może być. Ale umówmy się - na forum związanym s seksem, na portalach z nim związanych, nikt o duszy nie pisze. ;) A jeśli nawet, to nie mówi, że jest "piękna".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

A więc przepraszam za swój nietakt :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale, nie chodzi o nietakt. Po prostu "piękna" w takim pw, czy mailu, gdy facet nie widział kobiety, kojarzy się jednoznacznie - wazelinuje, bo chce do łóżka zaciągnąć, a takie "komplementy" wydają mu się szybką i prostą drogą. Zero inwencji, podjęcia wysiłku zaciekawienia sobą. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:lach:

Radzio, ale Ty mnie widziałeś już, a to zmienia postać rzeczy :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

A ja bym Cię prosił żebyś nie wrzucała wszystkich do jednego kociołka.

Ja pisząc że wewnętrznie jesteś piękna nie mam w zamiarze zaciągnąć Cię do łóżka.

Nie jestem człowiekiem który myśli tylko o jednym.

Owszem , lubie seksualne klimaty ale nie jest on moim priorytetem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Scarlett

hmm rafale1 zaintrygowałeś mnie szczerze pisząc czy aby prawdę piszesz i naprawdę tak myślisz? to wielki szacun jak mówi młodzież :-) zastanawiam się tylko ile czasu potrzebujesz aby dojść do piękna duszy? jeden list dwa a może od razu to widzisz nie odbieraj tego jako ironię  albo atak ,ale staram się zrozumieć. To normalne i logiczne i naturalne, że tu w wirtualnym świecie każdy z nas chce się pokazać z jak najlepszej strony jest nam łatwiej, bo dzieli nas monitor, potrafimy pisać to co czujemy i myślimy( choć ja robię to w każdym przypadku , no ale to nie istotne) Czy aby dostrzegasz piękno duszy czy to co podpowiada Ci wyobraźnia o nas hmm? Ja też lubię pogadać o przysłowiowej .......... :-) ale nie z każdym można :-) i dojść do czyjejś duszy to mistrzostwo, ale niewielu to potrafi :-) pozdrawiam i życzę powodzenia 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale, gdy otrzyma się mnóstwo takich wiadomości, to trudno sobie nie powiedzieć pod nosem: "następny, który chce tylko pobzykać".

No i określenie "piękna", a "wewnętrznie piękna" chyba się jednak nieco różni, prawda?

Poza tym na forum masz możliwość wyrobienia sobie takiej opinii na podstawie wypowiedzi kobiety. Na portalach erotycznych już nie bardzo, bo poza profilem, który jest jednak dość lakoniczny, to raczej takich wypowiedzi nie ma i facet niewiele wie o kobiecie, by wyciągać takie wnioski. Może ją pozna poprzez pw., jeśli uniknie takich błędów i banałów "piękna i inteligentna", gdy jej nie widział i z nią nie rozmawiał jeszcze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

Ale ja mam taką zasadę że każdemu na początek daje bardzo wysokie noty.

Nie dziw się w takim razie że nie znając Cię piszę o Twoim wewnętrznym pięknie.

Niestety moja zasada kilka razy mnie zdradziła i kilka razy przyjechałem się na kimś komu na początku dałem szansę pomimo tego że kilka osób wypowiadało się niezbyt przychylnie.

Ale ja jestem uparty (nie mylić z głupim)

i nadal daje wszystkim równą szansę :-)

Reasumując na dzień dzisiejszy wszystkie jesteście piękne :-)

A co robicie z szansą ode mnie to się okaże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...