Skocz do zawartości
Zouza

"Najlepsze" ;) podrywy

Rekomendowane odpowiedzi

Facet mnie nie zna.I wysyła mi takie coś :"nastepnym razem lezac z kochankiem w lozku przed snem masz mu powiedziec nastepujace slowa:chce zebys patrzyl jak sie masturbujemasz potem zdjac pizame i stanac przed nim naga, masz sie masturbowac az do orgazmunie mozesz mu ujawnic ze bylo to polecenie ode mnie"pierwsze co pomyslałam- WTKF ( łotakurwafak )kiepski pomysł na początek znajomości :evil:

Alice, to korespondencja seryjna, nie ciebie jedną zaszczycił...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... kontynuując wątek HI inteligent podryw :) ..... to z uporem maniaka mieliśmy wiadomości  ... "wiem, wiem, na pewno dostajecie mnóstwo wiadomości i propozycji, ale ja jestem realny, nie jak reszta, oszołomy i oszuści"

Po czym kiedy przeprowadzaliśmy experimento w stylu: a zobaczymy jaki jest odważny ... to po kilku wiadomościach, góra kilku dniach ... wymiękał i okazywało się że fantazja ułańska ale chęci mizerne

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusi, jeszcze nie jedno zobaczysz :lach:

Nie trzeba cofać się dawno ze wspomnieniami, ten jeden co najpierw witał się w Dziale Powitań jako Wojtek, a po paru dniach jako Tomek, albo może na odwrót :lach:

Illa niedawno oglądałam film o alter ego, może to to? :D

2 in 1 po prostu a Ty się czepiasz :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rafale, nie ma się co zniechęcać. :)

Ale przyznaj sam, że podryw w stylu "ale bym cię wypier..." to nie jest najlepszy pomysł na zawarcie znajomości, chyba, że facet trafi na kobietę, która to lubi. 

A komplementy, takie szczere, są - jak sądzę u większości Pań -  mile widziane. Szczere, bo typu "jesteś piękna", gdy facet na oczy żadnej foty kobiety nie widział, to prawdziwe być nie mogą. 

No i nie ukrywam, że u mnie rosną szanse panów aktywnych na forum, bo to wiele mówi o tym, z kim ma się do czynienia. No i nie ukrywam, że mam inne podejście do mężczyzn z forum niż tych, z innych miejsc.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo tekst, który dostałam od faceta chyba trzykrotnie, w odstępie roku:

"Witam Panią, jest Pani BOSKA! Nie mogłem się oprzeć, żeby do Pani nie napisać. Jestem młodym prawiczkiem i szukam dojrzałej kobiety, starszej ode mnie, która wprowadziłaby mnie w świat seksu, pokazała jak sprawić kobiecie rozkosz. Marzę o takiej kobiecie jak Pani...PRAGNĘ SIĘ Z PANIĄ KOCHAĆ!!! Podaję swój numer GG, może ułatwi nam to kontakt xxxxxxxx,  Pozdrawiam i całuję."

No nawet się chłopak nie wysilił, by coś nowego napisać tylko od roku kopiuje wciąż to samo. Ciekawe ilu kobietom wysłał to samo tylko przekopiowując.

No i man, który proponował mi "masaż tantryczny całego ciała i nie tylko". 
I ja się zastanawiam mocno co to jest to "nie tylko". Torebkę mi wymasuje, czy może buty?

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"witam Panią wiadomość pisze dlatego iż chciałbym poznac zdanie dojrzałej Kobiety na temat wyglądu mojego patyczka i moich wytryskow jeśli będzie Pani łaskawa napiasać co sądzi o moim patyczku i wytryskach będę bardzo wdzieczny krytyczne zdanie tez jest mile widziane gdyż interesują mnie tylko szczere wypowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam"

Co prawda nie wiem, czy to miał być podryw, ale mało nie posikałam się ze śmiechu. :D 

No i kolejny kwiatek:

"Witam. Mam na imię XXXXXXX i zapraszam Cię jutro do hotelu w Łodzi na wieczor pelny seksu...proponuje 1000zł".

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza, rozumiemy że akurat nie miałaś tego tysiąca, bo inaczej bez wahania byś sie z tym deli....elokwentem spotkała.. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A komplementy, takie szczere, są - jak sądzę u większości Pań - mile widziane. Szczere, bo typu "jesteś piękna", gdy facet na oczy żadnej foty kobiety nie widział, to prawdziwe być nie mogą.

Taaa, nie jeden raz otrzymałam tego rodzaju pw: " Piękna jesteś, a do tego inteligentna", zapytuję więc skąd wie, "poczytałem na forum, widziałem zdjecia", cóż mi zostaję, drepczę sobie do swoich tematów, w ktorych są moje zdjecia i widzę, że delikwent  ani razu tam oka nie zawiesił, nie wiedzą co niektórzy, że status vipa pozwala zobaczyć kto i ile razy zaglądał do danego tematu :lach:

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek rafal1

Cieszę się bardzo że mój wpis nie został skrytykowany tak że poczuł bym się jak burak wśród rzodkiewki ;-)

Przyznam się że wchodząc po raz pierwszy na forum cuckoldowe spodziewałem się że spotkam tu raczej pisanine o rżnięciu i pieprzeniu ale chce wszystkiego spróbować i sam się przekonać o prawdzie.

I wiecie co , jestem bardzo mile zaskoczony :-)

A to że ja którejś z was napiszę że jest piękna pomimo tego że nie widziałem was to nie znaczy że nic o was nie wiem.

Piekno to nie tylko wygląd zewnętrzny ale piękna może być dusza człowieka a tego zajęcie nie pokaże.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i man, który proponował mi "masaż tantryczny całego ciała i nie tylko".I ja się zastanawiam mocno co to jest to "nie tylko". Torebkę mi wymasuje, czy może buty?

Zuz :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...