Skocz do zawartości
cash

Urodziny

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio w chwilach uniesienia mojej lubej otrzymałem długo wyczekiwaną obietnicę.

Z okazji moich urodzin ona zrealizuje jedną z moich fantazji!

Nie wiem czy była w pełni świadoma na co się zgodziła ale wiem jedno, jest bardzo honorowa i jak coś obieca to tego dotrzyma :D

Mam teraz mniej więcej miesiąc na podanie jej życzenia.

Może podsunęlibyście jakieś pomysły?

Moja lalka jest nie doświadczona w klimacie, twierdzi, że lubi sex i w relacjach łóżkowych 1 na 1 nie ma większych oporów. Potrafi się kusząco ubrać i rozmawiać o wszystkim bez specjalnego zażenowania. Niemniej temat trójkąta lub innej figury jest przez nią banowany.

Stąd życzenie nie może być takie, które by ją rozdrażniło a tym bardziej zniechęciło, powinno być mocno erotyczne ale nie bezceremonialne czy wulgarne. Zatem "kochanie chciałbym abyś dziś komuś dała" odpada.

Na początek pomyślałem o zażyczeniu sobie w tym dniu wyłączności w zakresie jej ubioru. Jest to dzień roboczy więc musiała by się ubrać do pracy tak jak tego sobie zażyczę ;) Co bym niecnie wykorzystał i nakazał założenie małej czarnej, pończoch i szpilek, zabraniając oczywiście założenia jakiejkolwiek bielizny! Tego jeszcze nie było jej dane i mogłoby zaskutkować mega wrażeniami.

Ale nie wiem czy to dość wyzywające i wymowne życzenie?

Pomóżcie proszę a obiecuję po 15 kwietnia złożyć sumienną relację z przebiegu moich urodzin.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł bardzo fajny, ale bym zaostrzył: seksowny strój, który wymyśliłeś i do tego ma ubrać do pracy specjalnie na tę okazję kupione super skąpe stringi (pozostawiam Tobie do wyboru), i wtedy gdy ona będąc w pracy wczuwa się jak to jest i myśli że to jest to, dostaje od Ciebie życzenie SMSem: Zdjąć i spakować stringi w kopertę i wysłac kurierem miejskim do Ciebie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się pomysł bardzo podoba.

Myślę, że oboje będziecie mieć świetną erotyczną zabawę.

Pomyśl tylkoo ile się natrudzi wysiadając z samochodu w mini i bez majtek  :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo spodobał mi się pomysł z kurierem. Dzięki malvin!

Ginger - chciałbym zobaczyć miny jej kolegów jak będzie to robiła ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...