Skocz do zawartości
hw_owner

Rzecz o... jajach

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też gole jaja... Co do reszty włosków to przycinam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja ukochana lubi gładziutkie wiec sie staram.

Ale czynnośc malo przyjemna, wiec nieregularnie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uwielbiam miec lizane wiec obowiazkowo gole, wtedy dziewczyny nie maja zadnych oporow by robic to czego sobie zycze :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja wogóle cierpię na nadmiar włosów... a jak to szybko odrasta.....   wrrrrr !!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kobieta tego wymaga to gole.

ja wogóle cierpię na nadmiar włosów... a jak to szybko odrasta

Mam podobnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście depiluje swoje cojones może nie codziennie ale co kilka dni napewno a już przed zabawą obowiązkowo :redevil:Lubię mieć je dobrze wypieszczone :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obowiązkowo golone.

Mąż goli raz w tygoniu, przed weekendem, bo to wtedy zaczyna się zabawa! :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety w tych okolicach owłosienie u mnie bujne, jak roślinność w dolinie amazonki, ale się przełamałem i zrobiłem porządek z włoskami. Teraz nie wyobrażam sobie zapuścić dżungle, bo wygląda to tragicznie(tak przynajmniej coś widać he he), w sumie uległy też się musi jakoś prezentować :). Tak na marginesie, bo to temat o jajkach, to na klacie bym się nie ogolił...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...