Skocz do zawartości
hw_owner

Rzecz o... jajach

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że ostatnio na forum nie brakuje 'wzniosłych' tematów podnoszących rozterki moralne i niemoralne - dla rozładowania proponuję pytanie: Panowie, golicie jaja? Czy golicie w ogóle, czy systematycznie, czy wcale??? Panie także zapraszam do zabrania głosu czy Wasi kochankowie czy też rogacze golą klejnoty i czy Wam robi jakąkolwiek różnicę czy są ogolone czy nie? Żebyśmy się dobrze zrozumieli chodzi o jaja sensu stricto. Ja wypowiem się jako pierwszy, natchnęło mnie bo właśnie zmagałem się ze zbędnym owłosieniem na jajkach i nie znoszę tego robić! Kiedyś próbowałem elektryczną maszynką coby przyspieszyć nieco, ale strach jak diabli - jeden nieostrożny ruch i byłbym śpiewał jak Farinelli :-) Przyznam, że robię to nieregularnie bo mnie wnerwia ta żmudna i ryzykowna czynność, ale za to baaaardzo lubię jak po goleniu są tak fajnie wrażliwe na dotyk ręki czy też języczka mojej hotki :-) Mimo to nie mogę się jakoś zmusić zeby to robić częściej niż kilka razy w roku.Dawajcie szczerze i z dystansem!!!:-) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Golone, golone, golone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

No dobra, mojemu facetowi czasem odpuszczam. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja swoje klejnoty golę regularnie, o wiele ciekawsze doznania :)

pod nóż idą 1-2 razy na tydzień, dzięki czemu zajmuje to tylko chwilę i nie ma z tym żadnych problemów

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na Ciebie zawsze można liczyć:-)  fajnie będzie poznać damski punkt widzenia bo sądząc po mojej hotce nie robi jej to większej różnicy w każdym razie nie taką jak mnie jej fryzurka na cipce lub jej brak.

to bylo do Zouzy:-) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gładziutkie, gładziutkie!!!!! :D:P

Takie są wtedy aksamitne mrauuuu :redevil:

I nikomu nie odpuszczam :D

jeśli robi depilację powyżej to i jajeczka również, a co :P

Choć mój Mąż tam nie ma wcale :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też lubi, ale... jak to w życiu bywa, czasem się po prostu nie chce. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozazdrościć Illa Twojemu chłopu:-)  niejeden z nas chcialby ich tam nie mieć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też lubi, ale... jak to w życiu bywa, czasem się po prostu nie chce. ;)

Bo to, jak w odniesieniu do kobiet zaliła się kiedyś pewna bohaterka babskiego czytadła, jest kurwa jak pielenie ogródka z chwastów. :) Niekończąca się, nierówna  walka. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to, jak w odniesieniu do kobiet zaliła się kiedyś pewna bohaterka babskiego czytadła, jest kurwa jak pielenie ogródka z chwastów.

dobre :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...