Skocz do zawartości
Raist

Z cyklu ciężkich tematów - moralność

Rekomendowane odpowiedzi

Ja jako moją uczciwość wobec ludzi - defniuję stan że gdybyśmy się odwrócili rolami to nie mial bym tej osobie nic do zarzucenia.

A reszta to tylko fantazja...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm

obiecałem sobie się już nie wypowiadać w takich tematach

powiem tylko że pomiędzy czernią i bielą, jest cała paleta kolorów, czy ktoś to akceptuje, czy nie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zbysiu, w tym temacie, jak i w innych, każdy pisze o swoim własnym postępowaniu, czy poglądzie na siebie. Nie o poglądzie na innych. I w takiej sytuacji dla każdego co innego jest Ok, a co innego nie. Zatem  indywidualne białe i czarne istnieje, dla każdego inne i to jest w porządku uważam. My tylko się wymieniamy informacjami, jak kto ma i co czuje. Różnice są OK. My sie tu nie przekonujemy, nie mamy takiego celu. Dzielimy się myślami, poznajemy nawzajem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz rację Dobra

i jak Raist pisze "moja uczciwość" to nie mam wątpliwości

ale jak czytam boldem, zwykła ludzka uczciwość........................to już się zastanawiam

czy oby na pewni nikt nie ocenia i nie przekonuje

i dlatego chyba czytanie i wypowiadanie się w takich tematach

nie ma większego sensu

przynajmniej dla mnie

:):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz,przyzwoitość bywa po prostu nieprzyzwoita i gorsząca

Pewnie, szczerość w związku dwojga ludzi jest staroświecka, niepraktyczna i taka czarno - biała ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie masz rację Dobra

i jak Raist pisze "moja uczciwość" to nie mam wątpliwości

ale jak czytam boldem, zwykła ludzka uczciwość........................to już się zastanawiam

czy oby na pewni nikt nie ocenia i nie przekonuje

i dlatego chyba czytanie i wypowiadanie się w takich tematach

nie ma większego sensu

przynajmniej dla mnie

:):) :)

Zbychu ja Ci odpowiem, jak chłop chłopu, bluźniąc z całym szacunkiem i sympatią dla Ciebie, bo wiesz, jak bardzo Cię lubie :):

Jak Ty kurwa wpadłeś na pomysł, że Ja, Ty, czy user ten czy ów, zaprząta czyjś umysł tak bardzo, by kombinować i posty specjalnie Ciebie/mnie dotyczące pisać. Ja wczoraj śmiałam się z moon, że ja rozumiem, że jak post mnie dotyczy to wcale nie znaczy, że się do mnie odnosi . To jest dla mnie normalne.

Wziąć i udusić Cię normalnie. :) Jak siedzę z kimś pijąc piwko, to moje myśli zajmuję, a jak piszę  o sobie, albo o zachowaniu, to nie znaczy, że piszę o kimś innym. Tylko o sobie, albo o zachowaniu. Zbysiu, więcej dystansu. Każdy pogląd zasługuje na szacunek.:) Jak jest pogląd a nie foch.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znaczenie słowa przyzwoitość jest bardzo chwiejne jak widać po kilku tematach na forum.

Zwłaszcza na ZK Forum, bo jesteśmy bardzo nieprzyzwoitym forum, które jest cholernie daleko od wszelkiej przyzwoitości. I mam nadzieję że tak pozostanie.

I tak jeszcze napiszę w temacie.... myślałem, że wniosę swoją osobą na tym forum coś nowego, jakiś powiew świeżości.

Nie Ty jeden wnosisz na forum powiewy różnej maści. Mogą być też świeżości. Cieszę się z każdego nowego Usera a niemiłosiernie mnie wkurwia, gdy ktoś się tutaj próbuje utożsamiać z Jezusem Chrystusem, który cierpiał za wszystkie ponoć grzechy (o ile w ogóle był). Nie wiem co z tym mają wspólnego ćmiki od Illi, albo jakieś nieistniejące kneble, którymi ktoś miałby Cię zatykać. Pisz swoje i tyle. Lubię Cię.

ku*wa wiosna idzie, a tu jest ciemno, szaro i ponuro! Czy ktoś będzie chciał przychodzić do takiego miejsca? I czytać klika takich samych tematów pod rząd?Zróbcie może sobie bloga forumowego, dajcie ogłoszenie, że takowy jest, kto będzie chciał czytać to Was znajdzie, bo teraz to czytają z narażenia.

Faktem jest że u nas może pisać każdy Illo, a temat nie zawsze musi być lekki, pomimo wiosny. Staram się być wobec Was wszystkich sprawiedliwy, więc po równo macie. Jak będzie trzeba, to jednego bachora przekroję na sześć kawałków a nie tylko na dwa, jak to Salomon zrobił (prawie!), więc poglądy wymieniajcie, lecz bez osobistych wycieczek proszę, i tu mam na względzie wszystkich.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo jeszcze trudniejsze slowo alegoria

Dla jasności, Illę też lubię. Mikroma i Dobrą też. Lubię ludzi z charakterem. I wiem co to jest alegoria Konfucjuszu. Lubię jak wymieniacie poglądy, mogą być nawet ostre. Ale się kurwa nie kopcie tu jak dzieciarnia, bo Wam pozamykam te tematy w chuj. Nie miałem czasu się przyglądać bo zajęty byłem informatyczną stroną. Żebyście się mogli kłócić poprzez paski Czat. Wracając do tematu, to każdy tam jakąś moralność ma. Pani Dulska też miała moralność. Mamy ograniczoną moralność. Np w święto dziękczynienia, zamiast iść do kościoła to ja myślę o wsadzaniu fujary w mokrą picz. Albo żeby zamiast księdzu na tacę położyć, to wolę dać bezdomnemu, albo wyrzucić do kanału, albo kupić paczkę kondomów. ZK Forum, my tutaj zdradzamy w sposób kontrolowany. W tym na zawsze pozostaniemy sobie wierni.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znaczenie słowa przyzwoitość jest bardzo chwiejne jak widać po kilku tematach na forum.Zwłaszcza na ZK Forum, bo jesteśmy bardzo nieprzyzwoitym forum, które jest cholernie daleko od wszelkiej przyzwoitości. I mam nadzieję że tak pozostanie.

Sem, no nie miałem na myśli rzecz jasna zachowań seksualnych dojrzałych przedstawicieli homosapien, a ino kilka drobnostek takich jak kłamstwo chociażby, przecież wiesz :splashface:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...