Skocz do zawartości
Raist

Z cyklu ciężkich tematów - moralność

Rekomendowane odpowiedzi

Uległy wybacz, że się ośmielam, ale mam wrażenie, że frustracja przez Ciebie przemawia...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie luz!!!

Tylko to nas ratuje.

Wypijmy na zgodę i bedzie ok (cholera gdzies sie emotikon z dwoma piwkami zagubił)

Każdy ma sowje racje i niech tak zostanie ;)

A zmieniając temat - fajna hotka Ola właśnie dołączyła.

Spojżcie na jej galerię i rozładujcie emocje ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz Raist jaką aferę rozkręciłeś :-)  pokój między chrześcijany :-) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy wybacz, że się ośmielam, ale mam wrażenie, że frustracja przez Ciebie przemawia...

W żadnej mierze. Mam takie same spostrzeżenia co do wzajem sprzecznych wypowiedzi Arousera.

Wniosek jest jeden: Żonkoś w nie w zk jest cacy, a Żoneczka również nie w zk jest dziwką.

Otóż nie.

Idąc za nazewnictwem, jakiego nie miał skrupułow użyć w/w User skomentuję równie dosadnie:

Żonkoś w nie zk jest również dziwką.

I to jest mój amen w pacieżu w podobnych tematach na Forum, które miast nieść dobry, erotyczny i nieskrępowany nastrój, staje się kiblem/śmietnikiem tak pełnym nauk moralnych, etycznych, że zaczyna cuchnąć.

Sem, wybacz mi moje ostre słowa, które jednak, jak mi wiadomo popiera bardzo wielu Uzytkowników, jednak z pewnych powodów ich tutaj sami nie nakreślą.

Pozwoliłam sobie przybrać postać głosu wspólnego znakomitej większości Forumowiczów, bo przecież wszyscy widzimy, kto głownie w tego rodzaju tematach głos zabiera..

Twórzcie sobie kodeksy moralne, etyczne i uj wie jakie, ale róbcie to sobie w swoich osobistych relacjach cuckoldowych!

Nazywajcie jak sobie tam chcecie, w swoich czterech ścianach i uj mnie to obchodzi.

Ale tu jest przestrzeń wspólna, która została utworzona przede wszystkim w celu dyskusji ludzi o podobnych zainteresowaniach, a nie dla prezentowania własnych moralności, etyki i bógwiecojeszcze, bo sam cuckold jest niemoralny i nieetyczny, o panubogu to już nie wspomnę.

Jak wszyscy widzimy nie podziela ich większość Forumowiczów, z których tylko kilku postanowiło się wypowiedzieć otwarcie i ze stanowczym sprzeciwem.

Nie zabierajcie nam radości z przebywania na Forum w zamian za czytanie serii następujących po sobie ciężkich tematów!

ku*wa.

I nie denerwować mi uległego, bo się na poważnie zdenerwuję, a na odwyku nikotynowym jestem i stanowię duże zagrożenie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Illa, na głodzie nikotynowym drażnić Cię się nie odważę.

Ale jeśli chodzi o tą krytykę moralności to chyab przesadziłaś.

Każdy z nas ma jakąś moralność i uznaje jakieś granice.

Jeden luźniejsze inny węższe.

I dobrze. To luźna dyskusja na której ludzie piszą jakie mają poglądy bo cucklod to, przynajmniej dla mnie, nie do konca bułka z masłem.

Więć jak nie chcesz tematów cięzkich na forum to nie czytaj.

Ale nam dyskutować nie zabaraniaj! bo nie o wdrożenie jakiejś chorej moralności tu chodzi ani nie o to by innym swoje zdanie narzucić na siłe.

A co do uległego to w bardzo wielu miejscach zgadzam się z jego wypowiedziami i czuję podobnie jak on - tu doszło chyba do zbyt ostrego zacietrzewienia rozmowy, niepotrzebnie. Uległy swój chłop i pewnie już uwagę na swoją piękną kobietę skierował i złość mu przeszła jak ręką odjął.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie myślę, że moją moralność to już dawno szlag trafił ... :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więć jak nie chcesz tematów cięzkich na forum to nie czytaj.

A owszem, podzielam w stu procentach i nawet sama nie jedena raz wypowiedziałam się tak samo, ale nie wtedy gdy jest to SERIA takich samych tematów! Zresztą sam tak nazwałeś.

ku*wa wiosna idzie, a tu jest ciemno, szaro i ponuro! Czy ktoś będzie chciał przychodzić do takiego miejsca? I czytać klika takich samych tematów pod rząd?Zróbcie może sobie bloga forumowego, dajcie ogłoszenie, że takowy jest, kto będzie chciał czytać to Was znajdzie, bo teraz to czytają z narażenia.

*pardon.

ku*wa.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale aż się uśmiechnąłem jaka emocja przez Ciebie przemawia.

Wiem że poniekąd masz rację i ludziska nie przychodzą tu słuchać o morałach tylko swoje popędy podstymulować

I o to chodzi.

Ale nie cofnę swojego zdania, że to też element cuckoldu - dla jednego nieistotny, dla drugiego frapujący.

Już więcej tematów cięzkich nie zarzucam - wiosnę czuję w kościach, a słonko zagląda mi przez okno w pokoju hotelowym i jest fajnie!

Sam chętnie na jakieś lekkie tematy się przerzucę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z tematem lekkim wystąp :

nowa okłada płyty Nicka  komu sie podoba ?

dla nieczytających onetu info iż całkiem zgrabna kobieta na zdjęciu to jego własna i osobista żona ;)

post-502-0-79515100-1362581024_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ośmielę się wyrazić pogląd, że warto zakładać podobne tematy choćby dla przyjemności płynącej z czytania konstruktywnych i bezpośrednich wypowiedzi pisanych przez wkur...ną i poirytowaną Illę :-) Miód na moje serce:-) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...