Skocz do zawartości
Ginger

Spełniony penis w ustach hotki

Rekomendowane odpowiedzi

W moim przypadku wszystko zależy od stopnia podniecenia, jeżeli sex jest naprawdę długi, namiętny i długo zwlekam z finałem to faktycznie penis robi się taki wrażliwy, że dotykanie go jest bardzo specyficznym i nie zawsze przyjemnym uczuciem. Nie zmienia to faktu, że po prostu uwielbiam kiedy kobieta mnie tak wylizuje, sam widok jest absolutnie fantastyczny, uczucie też bywa bardzo przyjemne... warto zaryzykować :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aż wstyd się przyznać, ale nie mam doświadczenia w tej kwestii.

Wstyd się nie zapytac  :) , ale jak nie mam wiedzy pytam i to nie jest wstyd

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest z Wami / z Waszymi partnerami??Bo nie wiem, czy takie sceny są realne, czy mocno naciągane.

Jak najbardziej realne!!! Często na koniec zabawy tryskam żonie w usta, ona dokładnie oblizuje mojego rozbójnika, a potem ... całuję jej usta pełne mojej spermy, wymieniamy się nią. Jest to piękne uczucie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak u nas rownież ralne choć nie zawsze sie odbywa w ten sposob ze kończy w mych ustach i Ja pózniej go jeszcze dokładnie wylizuje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilu ludzi, tyle upodobań :-> Zależy jak leży :-> Ja ze swojej strony mogę stwierdzić, że to bardzo przyjemne uczucie gdy kobieta dokładnie "czyści" kutaska po finale, jestem na TAK pod tym względem, chociaż bywa i tak że jestem bardzo wrażliwy na dotyk i odczuwam pewnego rodzaju dyskomfort i momentami jakby lekki ból podczas takich zabaw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...