Skocz do zawartości
Jaskier

wiek bulla dla waszych żon?

Rekomendowane odpowiedzi

Dojrzały facet dla młodej. Młode chętnie o tym mówią.

No to musze Cie rozczarować. Żyłam dwa lata z facetem o 25 lat ode mnie starszym. Zakochana bez pamięci. I on i ja zbieraliśmy cięgi- on, że mnie kupił, ja,że lecę, na kasę, na dom etc. On-, że ja na pewno chodze na boki z młodszymi.:) Zwisało nam to akutat, ale wskazuje na  samych oceniających :) A że był to  w pełni jawny cuckold  na odwrót w sumie mniej zaskakiwało niż nasza różnica wieku. W końcu ludziska przywykli, ale pół roku najprostszej przyczyny, czyli mojego zakochania, nie mogli do siebie dopuścić.:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, miałam identyczne sytuacje, za wyjątkiem cuckoldu wówczas. Znacznie starsi partnerzy i te spojrzenia pełne pogardy, że lecę na kasę na pewno. Najśmieszniejsze, że dwóch wcale nie było bogaczami - ot, średnia krajowa. Jeden faktycznie był majętny, ale kiedy go poznałam to zielonego pojęcia o tym nie miałam, a on nie okazywał, że tak dobrze mu się finansowo powodzi.

Także duże różnice wiekowe w związku zawsze są komentowane, jakby ludzie nie mieli swojego życia i musieli zajmować się cudzym.

A ja nie mam ochoty na młodych z prostej przyczyny - nie pociągają mnie. I nie ma w tym żadnej innej tajemnicy. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każdy się bawi jak lubi, w zasadzie nie spotkałem się nigdy z sytuacją gdy młoda laska związała się z dużo starszym gościem który nie był primus inter pares w zeznaniach podatkowych :) ale nikt nie twierdzi że wśród dupek trzy razy młodszych,  które obraca Hugh Hefner nie ma takiej która jest w nim szczerze zakochana, wszak miłość jest ślepa :]

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, miałam identyczne sytuacje, za wyjątkiem cuckoldu wówczas. Znacznie starsi partnerzy i te spojrzenia pełne pogardy, że lecę na kasę na pewno. Najśmieszniejsze, że dwóch wcale nie było bogaczami - ot, średnia krajowa. Jeden faktycznie był majętny, ale kiedy go poznałam to zielonego pojęcia o tym nie miałam, a on nie okazywał, że tak dobrze mu się finansowo powodzi.

Także duże różnice wiekowe w związku zawsze są komentowane, jakby ludzie nie mieli swojego życia i musieli zajmować się cudzym.

A ja nie mam ochoty na młodych z prostej przyczyny - nie pociągają mnie. I nie ma w tym żadnej innej tajemnicy. 

No Zou, bngo, ja tez nie wiedziałam, że kasiasty :) I nigdy utrzymanką nie byłam. Ale jak już kiedyś pisałam, mój mąż tez jest ode mnie starszy i sam się nabija, że z młodszą od siebie żoną wygląda nie tyle młodziej, co bogaciej :lach::facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moon, fakt, nie spotkaliśmy się osobiście. ;)

Cóż, nie będę udowadniać, że nie jestem wielbłądem. I tak każdy sobie myśli co chce, a ja jestem już w takim wieku, że mam to w dupie. Przejmowałam się do 30-tki. ;)

Ja też utrzymanką nigdy nie byłam, Dobra. Ale ludzie wiedzą "lepiej". ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też utrzymanką nigdy nie byłam, Dobra. Ale ludzie wiedzą "lepiej". ;)

A tam, przynajmniej mają bidule rozrywkę.:)  A wiem, że Tobie to FAKTYCZNIE zwisa, jako i mnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzka osobiste spotkanie było by na pewno ciekawe ale nie myślałem że miałoby charakter jakiegoś postępowania dowodowego ;)

Piszesz o swoich doświadczenia ja o swoich i tyle :)

rozumiem że stereotypy mogą być  krzywdzące i nie twierdzę że są bezsprzeczną regułą  ale fakt zaistnienia stereotypu świadczy tylko o skali zjawiska

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mooncouple ja uważam, ze fakt istnienia stereotypów świadczy raczej o potrzebie posiadania przez ludzi stereotypów zamiast o chęci samodzielnego oglądu świata. Rzeczywistość w uproszczeniu jest po prostu wygodna i łatwa:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A każdy Polak to złodziej, a jak nie złodziej to przynajmniej pijak. A każda Polka to prostytutka... co tam prostytutka? Kurwa po prostu. A rude to wredne, brunetki mają temperament. Wszyscy lekarze biorą w łapę...

itd.

itp.

Och, jakże kochamy stereotypy!!! ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dobra czy ja wie czy stereotypu upraszają, raczej są opinią o kimś bądź o czymś która bierze się z jakiś zbiorowych doświadczeń, polak-złodziej, ukrainka kurwa a WW to dobry samochód natomiast Renault to już nie :)

od każdego stereotypu są wyjątki w mniejszej lub tak dużej liczbie że stereotyp odchodzi w zapomnienie  i tyle  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...