Skocz do zawartości
Jaskier

wiek bulla dla waszych żon?

Rekomendowane odpowiedzi

A rude to wredne, brunetki mają temperament

enooo, ja to już kiedyś napisałam :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, okazało się, że Luke ma komplet, prawie :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

miałam identyczne sytuacje, za wyjątkiem cuckoldu wówczas. Znacznie starsi partnerzy i te spojrzenia pełne pogardy, że lecę na kasę na pewno.

Bo taka jest Polska mentalność. Jeżeli komuś jest lepiej niż "mi" to znaczy że musi coś kombinować, musi być prostytutką lub handlować prochami, z pewnością znajdzie się powód do kontroli z urzędu skarbowego a już na pewno leci na kasę. Pełna dramaturgia, lepiej udawać małorolnego chłopa i narzekać sąsiadom, że biedni jesteśmy jak kościelne myszy. Wtedy chętnie pomogą. Gorszemu od siebie :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hej

interesuje mnie w waszych fantazjach lub realnie jak oceniacie wasza żonka z facetem ok 20?, 30?, 40?, 50?

ja przyznaje że najłatwiejsze będzie chyba w wieku ok 30 ale mam też wielką ochotę oglądać żonkę lub wiedzieć że sypia z jakimś fajnym 50latkiem.

a jakie jest Wasze zdanie?

Moja Pani ma 50 tkę B. chciałbym zobaczyć jak kocha się z ogierem w wieku 30 - 45 lat!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie narazie tak fantazjuje ale myślę że w chwili obecnej to taki przedział 26-38.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moich fantazjach często przewija się motyw młodego dorodnego byczka który używa mojej żony/dziewczyny jest młodszy, większy, silniejszy a w realu skończyło się na tym że posuwał ją koleś nieco starszy ode mnie 

Bo prawdziwe życie, lubi zaskakiwać. Ważne, że Wam się podobało. Myślę że jeśli macie jakiś określony typ to nie powinniście z tego rezygnować. No chyba że warto.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My w naszych spotkaniach przeszliśmy przez różne "dekady" byczków - najmłodsi byli jeszcze przed 20tką, nasjstarszy był przed 50tką. 

Być może za starszymi przemawiało większe doświadczenie ale co niektórzy młodsi, cytując klasyka, brak doświadczenia potrafili nadrobić "szaleństwem". Lub też z pilną uwagą słuchali żony która potrafiła ich skierować we właściwym kierunku  :-D

Wydaje mi się, że nie ma tu jakiejś reguły i w każdej grupie wiekowej znajdą się panowie potrafiący dać kobiecie dużo przyjemności. Oczywiście o zmuszaniu się nie ma mowy, naszym zdaniem przyjemność powinna płynąć dla każdej ze stron będącej uczestnikiem zabawy.

R

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...