Skocz do zawartości
Jaskier

wiek bulla dla waszych żon?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak Cię bzyka ten kochanek, którego o wiek nie pytasz. :lach:

Dobra, koniec off topów. Ad rem!!!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś kiedyś powiedział, że kochankowie nie mogą być w wieku naszych dzieci.. ;) Może jeszcze to nie jest ten czas, ale już niedługo.. za kilka lat już zaczną pisać do nas takie osoby.. ;) Częstobpiszą do nas 18,20 latkowie, ale zawsze odmawiamy.. Jednak zaskakujące jest jak często 20latek pisząc do nas potrafi świetnie sie zaprezentować, a nasi rówieśnicy... Czasem aż żal czytać.. W takich chwilach serce sie kraje gdy odmawiamy.. Jeśli chodzi o zdecydowanie panów, to tu już lepiej wypadają panowie około 40stki. My właśnie takich panów szukamy, bo irytujące jest niezdecydowanie panów przed 30tką.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy w jakim wieku facet, kręci hotkę i jaki wpływ ma na to rogacz.

Znam parę gdzie hotka woli starszych. Fakt że ma około 30-tki i woli facetów koło 40-tki.

Jako odmianę.

Młodzi ją nie kręcą.

W przypadku drugiej pary po 40-tce, rogacz nie lubi oglądać rówieśników.

Woli młodych. Jak mówi wraca takim "pokazem" do swoich młodzieńczych lat.

Hotka musi się przełamywać- ma dzieci w podobnym wieku.

Rogacz ma radochę jak hotka robi za nauczycielkę i młody "tryska" jak młody kelner (rozleje zanim doniesie).

Czasem mi pisze jak przebiega edukacja.

Zatem i hotki i rogacze mają coś do powiedzenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie, bym musiała się "przełamywać", bo mój facet chciałby młodych. To jakiś cholerny egoista z tego faceta!!! 

Owszem, Rogacz też musi mieć frajdę, ale nie kosztem Hotki. W końcu to nie od się bzyka z obcym człowiekiem.

Jestem zdania, że Rogacz powinien mieć wpływ na wybór Kochanka, ale tylko taki, że powie który Ogier mu nie odpowiada, który tak. Ale zmuszanie, bo mu się "młodzieńcze lata" przypominają - no chyba bym go śmiechem zabiła!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnio bliżej do klimatów ultimate, i chyba znalazłbym przyjemność i w sytuacji, gdy dużo starszy facet bierze moją żonę i dominuje nade mną i w takiej, gdzie młody gówniarz to robi. Może nawet ta druga jest bardziej upokarzająca, a co za tym idzie podniecająca....

Co do preferencji żony to chyba nie ma dla niej większego znaczenia, choć jakoś się tak składało, że wszyscy byli 1-3 lat młodsi lub rówieśnicy. Żona ma teraz 36.

U nas jest jeszcze kwestia rozmiaru penisa kochanka, bo żona preferuje dobrze obdarzonych, a tych jest jednak dużo więcej wśród młodszych niż starszych. 20-23 cm, a takich z reguły miała, to u młodszych żaden gigant. U panów około 50-tki to jednak już biały kruk.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka zawsze wybiera sobie młodszych. Co prawda jeszcze do niczego nie doszło ale jej fantazje mówią same za siebie. A to kolega z siłowni, a to instruktor narciarski a to mój kolega z klubu. Wszyscy młodsi, wysportowani..  I zawsze kończy sie na fantazjach :facepalm:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyobrażam sobie, bym musiała się "przełamywać", bo mój facet chciałby młodych. To jakiś cholerny egoista z tego faceta!!! 

Owszem, Rogacz też musi mieć frajdę, ale nie kosztem Hotki. W końcu to nie od się bzyka z obcym człowiekiem.

Jestem zdania, że Rogacz powinien mieć wpływ na wybór Kochanka, ale tylko taki, że powie który Ogier mu nie odpowiada, który tak. Ale zmuszanie, bo mu się "młodzieńcze lata" przypominają - no chyba bym go śmiechem zabiła!

Z tego co wiem to tak jak w przypadku:

Moja żonka zawsze wybiera sobie młodszych. Co prawda jeszcze do niczego nie doszło ale jej fantazje mówią same za siebie. A to kolega z siłowni, a to instruktor narciarski a to mój kolega z klubu. Wszyscy młodsi, wysportowani..  I zawsze kończy sie na fantazjach :facepalm:

Młode ciała jej się podobały ale ją hamowało.

W końcu zorganizował spotkanie.

Czy egoista?

Po prostu zgodził się na zdradę na jego warunkach.

Ciężko to oceniać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to zupełnie zmienia postać rzeczy. Nieco inaczej to przedstawiłeś w poprzednim poście.

Jeśli marzył jej się młody, była zblokowana, a Rogacz pomógł przełamać blokadę, to ok.

Ale gdyby, jak wcześniej pisałeś, wybierał młodych, bo przypominają mu jego młodość - to już egoizm. Bo cuckold nie powinien być na warunkach tylko Rogacza, czy tylko Hotki - to ma być frajda dla obojga. Jeśli jest tylko dla jednego, a drugie musi się "godzić na coś" - to już jest egoizm.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już trzeba się zagłębić, w kilka kwestii, które tylko oni znają.

Dla części dojrzałych kobiet (wg ich zapewnień) o połowę młodszy kochanek nie wchodzi w rachubę.

Te z którymi rozmawiałem na takie rzeczy to zdobyłyby się np. w Egipcie.

Dojrzały facet dla młodej. Młode chętnie o tym mówią.

Po prostu pewnych rzeczy nie wypada robić, a jak już robić to gdzieś gdzie jest na to przyzwolenie.

Np. na dyskotece jak starszy facet rozmawia z młodą dziewczyną to wszystko jest ok. Ale na odwrót to palcami wytykają.

"Patrz jaka stara raszpla tego młodego zagaduje, a fe"...

Na zachodzie nikt sobie głowy nie zawraca.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...