Skocz do zawartości
parakk

ot taka sobie zwyczajna fantazja.. ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Od dawna tłucze sie po głowie taka myśl, aby spędzić wieczór w .. kurcze, nie wiem jakie miejsce było by najodpowiedniejsze dla 40latków, bo w dyskotekach to ostatnimi czasy głównie gimnazjalistów można spotkać.. Z pewnością są jakieś miejsca i dla nas, więc o takowym myśle.. ..o czy to ja..? A.. Zabrać moją K i wraz z kochankiem bawić się cały wieczór, bardzo swobodnie, by ludzie do okoła zastanawiali się zkim też właściwie jest ta laska.. :) Gdzieś w obcym mieście, z dala od domu, nieco alkoholu, fajna muzyka, i atmosfera przesycona seksem.. a potem.. potem seks w hotelu..

Niby nic a jednak.. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek normalny_slask

"...niby nic, a tak to się zaczyna..." :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

*o czym to ja... ( umknęło m)

(k)

Właśnie o to chodzi że mamy już różne doświadczenia, cuckold i swing nie są nam od dawna obce.. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nad morzem w sezonie są ogródki z muzyką na żywo i tam czasem można się fajnie pobawić z tym, że świat jest malutki i zawsze znajomych jakiś można spotkać w takich miejscach 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nasze realne przygody już parokrotnie pokryły się co do joty z taką fantazją i było bardzo miło,mamy nawet ulubiony hotelik do tak wyglądających zabaw spełniający jednocześnie kryterium dyskrecji :wstyd:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałem się co w tej fantazji jest takiego pociągającego, i doszedłem do tego, że chyba jest to forma ekshibicjonizmu. Niejednokrotnie widziałem moją K w ramionach innych mężczyzn, ale to widziałem ja... Nikt inny.. Może ludzie w takim miejscu nie zobaczą pewnych rzeczy, ale zobaczą to że się dziele moją K z kimś innym.. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem to czysty ekshibicjonizm :D

Tak to jest z tym swingowaniem.

Na początku do czerwoności rozgrzewa: najpierw fantazja, potem plan, na końcu realizacja.

I może raz jeszcze.

A potem ta sama myśl, takie samo spotkanie. I co czujesz? Może: było fajnie, może: nie było źle.

Ale to nie to samo.

I chcesz więcej i więcej nowych mocnych wrażeń.

Więc słowa:

"...niby nic, a tak to się zaczyna..." Dołączona grafika

.. nawet na etapie swingowania są aktualne :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja lubię kobiety 35+ w dyskotekach...Z prostego powodu, właśnie jest dużo młodych lasek i te 35+ starają się wypaść atrakcyjnie, sexownie itp.I często nieźle im to wychodzi...Jak jesteście gdzieś z południa, to chętnie wam pokaże jak nocne, klubowe życie wygląda i sprawdzę czy K dobrze idzie w ślinę na parkiecie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najbardziej do takich nieskrępowanych zabaw nadaje się swinger club.Tam nie trzeba się kryć, i tam możecie zrobić przedstawienie że inni nie będą wiedzieli z kim naprawdę jest Twoja żona.

Następnym miejscem w którym my się akurat bardzo dobrze bawiliśmy są kluby gejowskie, lub gey frendy ( czy jak się to pisze ). W tym do którego my uczęszczaliśmy, panowała niczym nie skrępowana atmosfera, ale nie dochodziło do żadnych gorszących scen.

Ludzie także byli mili, nie nagabywali nas, a i my mogliśmy sobie pozwolić na bardziej swobodne zachowanie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...