Skocz do zawartości
dobrażona

Wierność rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

uległy musisz faktycznie jakąś babeczkę na wiosnę przygruchać która Ci humor poprawi bo za dużo negatywnych opcji widzisz, a prawda jak zawsze jest taka że jak się nie obrócimy dupa zawsze z tyłu i na pewne rzeczy zwyczajnie nie mamy wpływu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, Ty w ogóle czytasz to, co piszę, czy tylko po jednym zdaniu z posta? Bo już zaczynam mieć wątpliwości, skoro odnoszę się do Twojej komentarza odnośnie mojej wypowiedzi, a Ty kompletnie nie wiesz o co chodzi. Może przeczytaj jeszcze raz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.03.2013 o 13:04, Raist pisze:

Dla mnie jest dokładnie pośrodku - mnie niesamowicie podnieca widok rozkoszy mojej żony, a ją przedewszystkim właśnie ta przezywana rozkosz.

Oczywiście masz rację Zouza, gdyby chciał to nie ma innego wyjścia.

Ale czy nie byłoby Ci choć trochę żal? Nie wierzę - powiedz szczerze.

Byłoby mi żal, oczywiście. Tego, że jego przestało to podniecać, a tym samym mnie to już nie kręci.

Uległy, ja o niebie, Ty o chlebie. ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.03.2013 o 13:08, Zouza pisze:

Uległy, Ty w ogóle czytasz to, co piszę, czy tylko po jednym zdaniu z posta? Bo już zaczynam mieć wątpliwości, skoro odnoszę się do Twojej komentarza odnośnie mojej wypowiedzi, a Ty kompletnie nie wiesz o co chodzi. Może przeczytaj jeszcze raz?

Pokaż więcej  

no ja mam takie samo wrażenie co do Ciebie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 6.03.2013 o 13:03, uległy pisze:

wszelkie uwagi które na tym forum zamieszczam, to wynik własnych obserwacji, własnych doświadczeń, czy własnych przemyśleń..., na ile są one trafne nie wiem na tą chwile tak uważam, jeśli moja wiedza sie poszerzy, moje zdanie może będzie inne..

Tak jak my wszyscy i zdanie nas wszystkich. Gdy ktoś czyta moje posty z uwagą ten wie, że ja również zmieniam się z czasem. Kiedyś byłem bardziej ortodoksyjny, jeszcze bardziej regulaminowy, zasadniczy. Inny. Każdy się zmienia, Uległy.

W dniu 6.03.2013 o 13:03, uległy pisze:

jak już kiedyś wspominałem Zuzie, ciekawi mnie jej temperament, i chętnie bym na ten temat też podyskutował....

Pokaż więcej  

Jedź do miasta Łodzi. Nie wierzę w to by Zuza Ci odmówiła spotkania.

W dniu 6.03.2013 o 12:48, dobrażona pisze:

Bardzoniepokojące wydaje mi się, że jest jakieś takie wyobrażenie, żetemperamentna, swobodna babka, to już tylko chodząca chuć, a jak już wcuckoldzie, czy swingu to jakby się zerwała z łańcucha. :(

No i mnie też to martwi, właśnie.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raist:

(ciach)

Opcja numer dwa (opisywana przez K&K) - mąż namawia żonę do cuckold nie planując nic więcej, a potem patrząc jak ona się dobrze bawi przychodzi mu do głowy pomysł - może i ja bym spróbował

(ciach)

Ginger - czy naprawdę nie wierzysz, że opcja 2 może być prawdziwa?

Raist, jak to?

Dwa posty nad Twoim napisałam:

Z tym chyba nikt nie polemizuje. Dlatego mąż namawiając żonę do zk i obiecując swoją wierność robi to w danym momencie szczerze. A potem może mu się zmienić. Tak jak żonie może się znudzić cuckold.

I w tym samym poście wyżej potwierdziłam, że to co pisze K&k jest prawdą i że u mnie w domu też tak było!

Pozdrawiam :)

Dowód rzeczowy nr. 1.  https://www.cuckoldplace.pl/topic/7823-wierność-rogaczy/?p=96334

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 7.03.2013 o 11:20, Ginger pisze:

Raist:

(ciach)

Opcja numer dwa (opisywana przez K&K) - mąż namawia żonę do cuckold nie planując nic więcej, a potem patrząc jak ona się dobrze bawi przychodzi mu do głowy pomysł - może i ja bym spróbował

(ciach)

Ginger - czy naprawdę nie wierzysz, że opcja 2 może być prawdziwa?

Raist, jak to?

Dwa posty nad Twoim napisałam:

Z tym chyba nikt nie polemizuje. Dlatego mąż namawiając żonę do zk i obiecując swoją wierność robi to w danym momencie szczerze. A potem może mu się zmienić. Tak jak żonie może się znudzić cuckold.

I w tym samym poście wyżej potwierdziłam, że to co pisze K&k jest prawdą i że u mnie w domu też tak było!

Pozdrawiam :)

Dowód rzeczowy nr. 1.  https://www.cuckoldplace.pl/topic/7823-wierność-rogaczy/?p=96334

Pokaż więcej  

Tak Ginger, masz rację pisałaś.

Ja poprostu z tonu Twojej wypowiedzi odebrałem, może niesłusznie założenie że tak naprawdę ten facet od poczatku taki scenariusz planował, a jesli na początku nie planował to lekki brak akceptacji do tego że mu się w trakcie zmieniło.

Rozumiem że się mylę, dzięki za sprostowanie - poprostu tak to odebrałem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 6.03.2013 o 18:49, Sem pisze:

Gdy ktoś czyta moje posty z uwagą ten wie, że ja również zmieniam się z czasem. Kiedyś byłem bardziej ortodoksyjny, jeszcze bardziej regulaminowy, zasadniczy. Inny. Każdy się zmienia, Uległy.

Pokaż więcej  

to fakt, da się to zauważyć.... :dobre: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 5.03.2013 o 11:58, uległy pisze:

nawet w związkach UC rogacz COŚ dostaje od Hotki

W rzeczy samej Uległy ;)

To coś, to okruchy ze stołu Pani, ale rzucone JEJ rączką :)

W dniu 6.03.2013 o 12:46, Raist pisze:

Uległy z cipką Zuz :lach:

Ciekawa wizja

Moja wizja jest bardziej rozwinięta (sorry Uległy), ale ta cipka pasuje mi tylko i wyłącznie na twarzy :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O przepraszam, proszę nie żonglować moją cipką! :lach: Ja nią zarządzam!  :mlotek:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Pokaż więcej  

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Pokaż więcej  

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

Pokaż więcej  
  • Dodaj nową pozycję...