Skocz do zawartości
dobrażona

Wierność rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Moon, ja akurat nie miałabym nic przeciwko temu. Sama mu to proponowałam, ale nie chciał. Ale różnica polega na tym, że to ja mu proponuję, a to nie on na mnie wymusza zmianę reguł. Proponuję, a nie wymuszam, bo on też mógłby się źle czuć przymuszany.

Ufffff.... nie wiem, czy za bardzo nie zakręciłam i czy ktoś zrozumie o co mi chodzi. :lach:

Tiaaa, najlepszą metodą na mojego, żeby przestał, to zacząć go zmuszać.  :lach:  Momentalnie ściana.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza Czyli...

Hipotetycznie, jeśli on zachce być bulem a ty odmówisz, wtedy on zaproponuje koniec zabaw z cuckoldem, to poczujesz się osxukana??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja wyjaśnię obrazowo jak ja to widzę.

Gdyby powiedział: "chcę sypiać z innymi kobietami. Ja tobie pozwoliłem, to ty musisz (powinnnaś) pozwolić mnie" - czułabym próbę wymuszenia na mnie pozwolenia.

Gdyby powiedział: "chciałbym spróbować z inną/innymi, jeśli nie miałabyś nic przeciwko temu" - czułabym, że liczy się z moim zdaniem i nie zrobi czegoś, na co się nie godzę i czego nie ustaliliśmy wcześniej.

Wiem, trochę może to zagmatwane, ale ja wrażliwa jestem na treść, ale i na formę.

Uległy, jeśli będzie chciał zakończyć zabawę w cuckold - kończymy, bez dwóch zdań.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie jest zagmatwane ale przypomniała mi się pewną rozmowa na pw

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuzka to nie jest zagmatwane, między pytaniem czy miałabyś coś przeciwko a pytaniem czy moge bo jak nie... jest subtelna różnica

wynikająca z formy, co przypomniało mi, moje zdziwienie gdy w pewnym momencie zrozumiałem że zgłaszanie się na ochotnika to nie to samo co zgłaszanie się na ochotnika  ;)

subtelna różnica też wynikała z formy ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou, a czy Twój partner jakoś argumentował , dlaczego nie chce skorzystać z Twojej propozycji? Bo przyznam, że to mnie najbardziej ciekawi, jakie  my rogacze mamy powody swojej wierności.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, podnieca go myśl i widok (filmy, zdjęcia) mój z kochankiem/kochankami, zaś nie podnieca wizja jego z inną kobietą. Ot, tak po prostu. 

Uległy, nie wiem o jaką rozmowę chodzi. Wszak rozmawialiśmy niejeden raz. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo! Nie ma za co. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, nie wiem o jaką rozmowę chodzi. Wszak rozmawialiśmy niejeden raz.

poszło pw

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...