Skocz do zawartości
dobrażona

Wierność rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Też uważam że tylko jeden kochanek to jakiś upadek obyczajów, nieprzyzwoitość granicząca z perwersją ;-)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Toż to monogamia !!!!!! z czymś takim na tym forum ?!?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może chodziło o jednego kochanka w tym samym czasie? Moja żona też się nie spotyka z kilkoma. Kiedy przestajemy z jednym dopiero szukam dla niej drugiego. Albo sama szuka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i żona wyznaje zasadę, jeden mąż jeden kochanek :)

Aleście się uczepili tego jednego kochanka ;) Trochę chłopa rozumiem, bo też lubiłam spotykać się z jednym konkretnym dłuższy czas niż skakać z kwiatka na kwiatek a i mój Małżonek przez ponad 3 lata spotykał się tylko z jedną panią :) Trochę mnie to wkurzało, że mnie zdradza a kochance jest wierny, jednakże miało swój niewątpliwy urok i jakiś taki czar.  

Normalnie nuda ;) Tylko ta nuda w naszym zwariowanym życiu bywa czasem niewątpliwą atrakcją :lol:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.....................................

Normalnie nuda ;) Tylko ta nuda w naszym zwariowanym życiu bywa czasem niewątpliwą atrakcją :lol:  

trudno się nie zgodzić

majwazniejsze................................................z kim się człowiek nudzi

:):):):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy my się czepiamy ?!?po prostu my też mamy swoją granicę tolerancji  :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aleście się uczepili tego jednego kochanka

Oj tam, na pewno Art wie, że żartujemy troszkę. ;)

Btw. też mam jednego stałego Kochanka, od 4 (a nie jak mi się wydawało 3) lat. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Aleście się uczepili tego jednego kochanka ;) Trochę chłopa rozumiem, bo też lubiłam spotykać się z jednym konkretnym dłuższy czas niż skakać z kwiatka na kwiatek

Malamii, przecież tu wszystko jest w porządku :) Dłuższy czas nawet, to przecież nie całe życie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...