Skocz do zawartości
dobrażona

Wierność rogaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz miałem kolejną wizję:

Cipka na patyku i jak ringo, lub rzut do celu, np. na stojącego fiuta :D

Wybacz Zou, nie odpowiadam za moją galopującą wyobraźnię ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie ja jestem typem wiernego rogacza,

kiedy jeszcze lat temu kilkanaście zaczynaliśmy swingowanie, nie pociągały mnie spotkania z parami a już tym bardziej z kobietami, nie zaprzeczam, miałem możliwość wtedy "być" z dwiema, może trzema kobietami ale zawsze wolałem swoją Żonę dlatego też praktycznie wszystkie spotkania były z panami, teraz od kiedy "wstąpiliśmy-zawarliśmy" układ cuckold przestałem w ogóle wykazywać zainteresowanie innymi kobietami, nie interesują mnie, jedyne co mnie interesuje to zadowolenie mojej Żony, jej przyjemność, jej doznania, ja się nie liczę liczy się tylko ona

i pomijam teraz fakt, że w czasie ostatniego spotkania jej partner nakazał mi zapięcie się w pas cnoty a następnie zabrał od niego klucze co całkowicie fizycznie uniemożliwia mi poszukiwanie kogoś na boku,

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w czasie ostatniego spotkania jej partner nakazał mi zapięcie się w pas cnoty a następnie zabrał od niego klucze co całkowicie fizycznie uniemożliwia mi poszukiwanie kogoś na boku,

To jest odpowiednie potraktowanie rogacza.

Wie gdzie jego miejsce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak dokładnie, wiem gdzie moje miejsce i pasuje mi taki układ, on, bull z moją Panią może zabawiać się kiedy chce i jak chce, ja im usługuje, przygotowuje hotelowy (na razie) pokój, zsuwam łóżka by było im wygodnie, podaje w czasie napoje, które oczywiście wcześniej przynoszę robię fotki, po spotkaniu porządkuje pokój i rozliczam się z pokoju w zamian za to mogę się im przyglądać i na co dzień nosić pas cnoty

wcześniej już go nosiłem ale klucz zawsze miała moja Żona i w każdej chwili mogła mnie uwolnić teraz sytuacja się zmieniła klucz ma jej kochanek i on zdecyduje czy i kiedy mnie uwolnić z zapięcia

ze swojej strony czuje niezwykłe podniecenie a z każdym dniem coraz większą uległość wobec Żony i wiem z doświadczenia, że będzie to narastało , cieszę się :)

dzięki temu chętnie przejmuje jej kiedyś obowiązki domowe, pranie sprzątanie, gotowanie się nie podejmę bo będzie to niejadalne :)

ponadto każdorazowo wieczorem piorę ręcznie jej bieliznę , niezależnie od godziny o jakiej się jej pozbyła, wczoraj była to punkt 24

jeśli wolno mi coś dodać, polecam gorąco wszystkim hotkom, które planują założenie pasa cnoty swym rogaczom, zróbcie to, to naprawdę działa, nie tylko poprzez fizyczną niemożność "zabawy" członkiem ale również doskonale wpływa na psychikę, robi z nas uległe niezwykle posłuszne pieski

za chwilkę moja Żona przyjedzie do mnie do pracy a ja podejdę do niej grzecznie przyklękne, zdejme jej buty i założe kapcie i nie obchodzi mnie to, czy moi podwładni będą to widzieć czy nie

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie ja jestem typem wiernego rogacza,kiedy jeszcze lat temu kilkanaście zaczynaliśmy swingowanie, nie pociągały mnie spotkania z parami a już tym bardziej z kobietami, nie zaprzeczam, miałem możliwość wtedy "być" z dwiema, może trzema kobietami ale zawsze wolałem swoją Żonę dlatego też praktycznie wszystkie spotkania były z panami, teraz od kiedy "wstąpiliśmy-zawarliśmy" układ cuckold przestałem w ogóle wykazywać zainteresowanie innymi kobietami, nie interesują mnie, jedyne co mnie interesuje to zadowolenie mojej Żony, jej przyjemność, jej doznania, ja się nie liczę liczy się tylko ona i pomijam teraz fakt, że w czasie ostatniego spotkania jej partner nakazał mi zapięcie się w pas cnoty a następnie zabrał od niego klucze co całkowicie fizycznie uniemożliwia mi poszukiwanie kogoś na boku,

Szkoda ze mi narazie nikt ze zalozyl pasa cnoty.Maze o tym

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja za to jestem dumnym jego posiadaczem i użytkownikiem i nikt nie wie co się kryje u mnie w spodniach chociaż czasami mam ochotę się tym pochwalić

a tymczasem, kurteczki Żony zdjęta, buciki zmienione i kawka zaparzona :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Alozin

Osobiście jednak wolę Rogacza bez pasa cnoty, umożliwia to jednak podwójne spuszczenie się na bądź w Hotke co uwielbiam, ta np wypływająca z Jej cipki podwójna "lawa" (Rogacz wchodzi po mnie) jest niezastąpiona, później Rogacz wszystko zlizuje a ma co zlizywać, oj ma. No ale każdy ma swoje upodobania i kwita.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

upodobania i preferencje są różne, to prawda, ale nie kręci Cie myśl, że tylko Ty możesz mieć hotkę?, że rogacz nie ma nic do powiedzenia że może się jedynie przyglądać itp. taka dominacja psychiczna 

a co do większej ilości wypływającego cudownego nektaru z cipki hotki, to może wziąć do pomocy drugiego ogiera?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Alozin

Nie powiem, może to być i fajne ale jak zauważyłeś są różne upodobania i różne wobec tego gusta. Mnie bardzo kręci jak Rogacz wali konia i spuszcza się wtedy kiedy ja mu każę wejść do cipki bądź do buzi. Jakoś nie lubię tłoku także większa ilość osób (Kochanków) jakoś niekoniecznie mnie rajcuje, ale są tacy, którzy to bardzo lubią.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zus

jeśli wolno mi coś dodać, polecam gorąco wszystkim hotkom, które planują założenie pasa cnoty swym rogaczom, zróbcie to, to naprawdę działa, nie tylko poprzez fizyczną niemożność "zabawy" członkiem ale również doskonale wpływa na psychikę, robi z nas uległe niezwykle posłuszne piesk

to chyba raczej niszczy psychike

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...