Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Rozmiary forumowych penisow i ilosc kapiacego nektaru!

Rekomendowane odpowiedzi

Zresztą jakby mi mogła przeszkadzać największa nawet ilość spermy skoro po mnie cała kołdra mokra. :lach:

Dokladnie , mam to samo ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, tak sie mówi, tak się pisze.....

rozmiar nie jest istotny, tylko technika.... jak już wyżej było wspomniane że temat wałkowany z 1000 razy....

Drogie Panie, czy aby napewno????? niech kazda zapyta sama siebie......., nie raz spotkałem się z komentarzem "jakiego on ma" i "UFF", albo "OCHH" na widok sporych rozmiarów.....

ja nie mam jakichś tam gigantycznych rozmiarów, ale nawet nigdy na myśl mi nie przyszło by mierzyć, no bo właśnie, od kąd mierzyć??, od jajek?? (ale z jajkami, czy bez?). od odbytu? :lach:

co do ilości spermy, sporo żależy od odstępu od ostatniego wytrysku....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

usłyszałam kiedyś taki tekst od pewnej hotki: "rozmiar nie ma znaczenia, no chyba, że podczas sexu"  :)

Dla mnie mogłoby być i te 11cm, byle te centymetry były sprawne i zrobiły mi dobrze ;)

A ilość spermy? Równie dobrze można by zapytać facetów, czy intensywność wytrysku podczas mokrego orgazmu ich nie zniechęca i nie psuje nastroju .... Przeciez to nie ilość spermy jest istotna, jak jest jej za dużo to się nie przełyka całej, no nie? A jak panie nie lubią ptrzełykać, to tak naprawdę ilość nie ma znaczenia, każdą się rozsamasuje na ciele. Fajnie, ze ten męski orgazm po prostu jest :) I kto będzie mierzył ilość spermy np. w zużytej prazerwatywie??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, tak sie mówi, tak się pisze.....

rozmiar nie jest istotny, tylko technika.... jak już wyżej było wspomniane że temat wałkowany z 1000 razy....

Drogie Panie, czy aby napewno????? niech kazda zapyta sama siebie......., nie raz spotkałem się z komentarzem "jakiego on ma" i "UFF", albo "OCHH" na widok sporych rozmiarów.....

ja nie mam jakichś tam gigantycznych rozmiarów, ale nawet nigdy na myśl mi nie przyszło by mierzyć, no bo właśnie, od kąd mierzyć??, od jajek?? (ale z jajkami, czy bez?). od odbytu? :lach:

co do ilości spermy, sporo żależy od odstępu od ostatniego wytrysku....

Uległy ja wiem po sobie, że nie lubie duzych.. nie i juz. Sprawia mi to ból po prostu.

A "ohhhhy" i "ahhhy" na widok sporego rozmiaru zawsze były i będa, ale to tylko wizualnie.

Nie chcialabym juz spotkać pana z ogromnym interesem :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...