Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Rozmiary forumowych penisow i ilosc kapiacego nektaru!

Rekomendowane odpowiedzi

Ot tak z ciekawosci interesuje mnie rozmiary sprzetu i ilosc wydzielanego podczas wytrysku nasienia!Koledze mojej malzonki na spokojnie mozna szklanke podstawic,a ja w glowe zachodze skad on tyle tego bierze...Heheee...moja pani mniej szamponu uzywa do mycia wlosow,niz ilosc jaka on potrafi wystrzelic za jednym razem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak,co z tego,że facet będzie miał np.23cm kutasa,jak będzie chujowym jebaką.

Duży rozmiar,to nie wykładnia dobrego seksu.

Jeżeli chodzi o spuszczanie,to jeżeli ktoś,chce dużą ilość spermy,może się pomylić i wydoić byka :redevil:

Osobiście mogę powiedzieć,że nie rozumiem kobiet dla którym duży kutas ma wielkie znaczenie :smutek3: .

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak,co z tego,że facet będzie miał np.23cm kutasa,jak będzie chujowym jebaką.

Duży rozmiar,to nie wykładnia dobrego seksu.

Jeżeli chodzi o spuszczanie,to jeżeli ktoś,chce dużą ilość spermy,może się pomylić i wydoić byka :redevil:

Osobiście mogę powiedzieć,że nie rozumiem kobiet dla którym duży kutas ma wielkie znaczenie :smutek3: .

Piorunie to było chyba wałkowane tysiąc razy i tu na forum i na wielu innych, że rozmiar nie ma znaczenia AŻ tak ogromnego żeby przekladac długość/grubość nad jakość.

Wprawdzie nie chciałabym Kochanka czy partnera z 11 cm "interesem" i aż tak małego nie spotkalam.

Nie ma reguły z kim jest bardziej udany seks, czy z facetem o interesie 25 cm który nie potrafi zdziałać NIC prócz tego że wsadzi i wyciągnie :P , czy z facetem o interesie 15 cm który równiez nic nie potrafi.

Jak dla mnie to takie optymalne 15-17 cm, chociaż z linijką nigdy nie latałam i nie mierzyłam :D No i przedewszystkim musi coś zdziałać wiecej niz włozyc i wyjąć za 3 sekundy ;)

A co do ilosci nasienia to dla mnie jest to bez różnicy... Nie kręci mnie to jakoś specjalnie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie to było chyba wałkowane tysiąc razy i tu na forum i na wielu innych, że rozmiar nie ma znaczenia AŻ tak ogromnego żeby przekladac długość/grubość nad jakość.

Przeca nie ja założyłem ten temat :->

Jak dla mnie to takie optymalne 15-17 cm, chociaż z linijką nigdy nie latałam i nie mierzyłam No i przedewszystkim musi coś zdziałać wiecej niz włozyc i wyjąć za 3 sekundy

To ja mam między 17-18cm,chociaż linijką nigdy nie mierzyłem,tak na oko :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, 1000 razy już było. I niezmiennie mam wrażenie, że nieszczęsna długość jest ważniejsza dla facetów niż dla kobiet.

A ilość spermy? No niby jak mierzyć i przede wszystkim po co? Mniej, czy więcej - jakie to ma znaczenie? Ważne, by wszystkim się podobało i by dobrze się bawili. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun na oko to chłop w szpitalu umarł

Hehe,tak na oko,bo kto by się rozmiarem przejmował ;)

Lubię minetkę,robótki ręczne,a także plastikowe rekwizyty oraz masaż :redevil:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeca nie ja założyłem ten temat :->

To ja mam między 17-18cm,chociaż linijką nigdy nie mierzyłem,tak na oko :redevil:

Przeca jo wiem że nie Ty :D

Piorunie ostatnio Mikromi pokazywał ile to jest 25 |------------------------| :D

Tak, 1000 razy już było. I niezmiennie mam wrażenie, że nieszczęsna długość jest ważniejsza dla facetów niż dla kobiet.

A ilość spermy? No niby jak mierzyć i przede wszystkim po co? Mniej, czy więcej - jakie to ma znaczenie? Ważne, by wszystkim się podobało i by dobrze się bawili. 

Tak i mam wrażenie równiez że nam nie wierzą że rozmiar jest mniej ważny niz sama jakość, preferencje, upodobania i technika...

W tej ilosci spermy chodzilo mi tylko o to ,ze po jednym juz numerku mozemy posciel zmieniac....moze ktos to akurat lubi,ale mnie tylko ciekawi jego wystrzal i nic poza tym w temacie....jesli ktos mnie rozumie...Chodzi o to czy Waszym Hotkom duza ilosc spermy nie psuje nastroju...

Kiki mi duża ilość nie przeszkadza, nie psuje nastroju, tak samo jak i mniejsza. Po prostu mi to jest obojętne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zresztą jakby mi mogła przeszkadzać największa nawet ilość spermy skoro po mnie cała kołdra mokra. :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorunie ostatnio Mikromi pokazywał ile to jest 25 |------------------------|

Bierz poprawkę na MM,ponieważ nosi denka od szampana i dla niego wszystko wygląda w powiększeniu :redevil:

Su-on budzi się rano,patrzy w gatki i mówi: "....Nawet z najmniejszych rzeczy, trzeba się cieszyć" :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...