Skocz do zawartości
contacte

Cześć

Rekomendowane odpowiedzi

• Witam wszystkich,
  • jestem tu zupełnie nowy i więc na początek kilka słów o sobie.
  • Jestem z Warszawy. Żonaty od 12 lat. Dwójka dzieci.
  • Od dłuzszego czasu fantazjuję o tym jak moja żona kocha się z innym a ja na to patrzę, czasem się przyłączam. Rozmawiałem z nią o tym, trochę się zdziwiła, ale przyznała się że jej też śnią się sytuacje kiedy kocha się z innym ( ktoś z naszych znajomych). W czasie sexu tez nieraz wyobrażamy sobie taką sytuację, ona nieraz udaje że ktoś ją pieprzy.
  • Stąd moja obecność tutaj. Chcę się dowiedzieć jak inni radzą sobie z tego typu rządzami. Czy innych podniecają podobne rzeczy.

Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali,

Tomek

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądam sobie od wczoraj posty i jednego jestem pewien.

Nareszcie trafiłem na forum gdzie pełno bratnich dusz z podobnym do mojego postrzeganiem świata sexu ( i nie tylko).

Jak ja się cieszę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widzisz masz jak najbardziej normlane fantazje, witaj co do relizacji jak ja to mówię nic na siłę może kiedyś sie uda spełnić nie tylko w marzeniach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj! (a w zasadzie witajcie :) ) z tego co zdążyłem zauważyć oboje czerpiecie przyjemność z wzajemnego obserwowania rozkoszy, że rozmawiacie otwarcie o fantazjach - to więcej niż dobry początek w temacie cuckold!pozdrawiam gorrrrąco!

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...