Skocz do zawartości
Raist

Co Kochankowie sądzą o Rogaczach?

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jest natomiast tak że jeśli decyduję się na udział w związku cuckold, to postawa, charakter i usposobienie Rogacza mają ważną rolę. Napiszę konkretnie gdyż nie widziałem tu takich odpowiedzi ze strony kochanków. Nie zdecyduję się na spotkanie zakończone seksem, gdy wiem (widzę, bądź zapozanałem się na tyle z Parą) że Rogacz to taka przysłowiowa "pizd..." Dla mnie prawdziwy Rogacz, to facet który jest pewny siebie, wie jaki skarb posiada i jest świadomy swoich potrzeb i fantazji (razem z Hotką). Mogę być dominujący wobec rogacza, ale to wcale nie zmienia faktu że On może być twardym i nazwijmy to normalnym facetem tuż przed i tuż po seksie. Ja jestem przyjacielem, znajomym (każdy ma swoją nazwę) ale osobiście bardzo szanuję rogacza.Pewnie taka moja natura, ale gdyby moja kobieta miałą świadomą ochotę na kochanka w mojej obecności, to na 99% też bym się zgodził (oczywiście wybór kochanka byłby bardzo ważny). Jednak tylko wtedy gdybym widział że On nie odbiera mnie jako jakiegoś frajera, bo inaczej bym mu przypier....

:)

To dla mnie kwintesencja układu, jaki chciałabym mieć. Mójmąż jest ogniwem równie ważnym, co pozostałe a nie marnym podglądaczem, który żony nie umie/może niczym ucieszyć w łóżku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...