Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

o cholera jakiś nowy wzór- nie znałem go wcześniej- ni w pięć ni w  w dziesięć ciągle wychodzi mi inny wynik :zdziwko:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapach. Jakiekolwiek niedostatki higieny. Faceci chyba nie zdają sobie sprawy, że fałdki napletka i włosy łonowe baaaardzo trzymają wszelkie zapachy. Poranny prysznic, kiedy randka jest po południu, to stanowczo za mało.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Okropnie mnie rozśmieszacie i uwielbiam Was :)

Mnie osłabia sporo rzeczy: brak zęba to aż zbyt oczywisty antyafrodyzjak. Ale zaplute kąciki ust, małe, downowate uszy, pałeczkowate palce z małymi paznokciami, włosy w uszach, chude nogi. Zapach. Jakakolwiek falszywa molekula i nie podejde bliżej.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pałeczkowate palce

A jakie to są palce, cienkie?

Małe paznokcie, tak,  na mnie też źle działają. I małe stopy w chłopięcych butkach ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Własne standardy zawsze walczyły z wrodzoną tolerancją, choć nadal nieprzyjemnie rozpraszają mnie popękane usta, nadmierny makijaż, rajstopy na upał, obgryzione paznokcie, nadmiar szczebiotu, przedwczorajsza kicia. I włosy w uszach tez. Resztę da sie podciągnąć pod chwilowy fetysz :)

..zaplute kąciki ust, małe, downowate uszy, pałeczkowate palce z małymi paznokciami, włosy w uszach, chude nogi.

Z opisu podobny do nikogo ale kumulację by zaliczył jak nic :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nagi facet w skarpetkach

Dlatego skarpety zdejmuję zawsze przed spodniami :D

A Red Hotom zdarzało się występować w samych skarpetach i kobietom się chyba podobało  :think:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie popukasz sobie bracie, kiedy gównem śmierdzą gacie" :lach:

Szkoda że nie można daź 2x "lubię to"... Toż to juz ekstremum perwersum...

Higiena to podstawa, ale niestety nie dla wszystkich rzeczy oczysiste są...oczywistymi :)

Ale wracając do tematu.

Nadmiar "tapety", przesadne odpicowanie się. Mam na myśli taką sytuację keidy ubiór i makijaż kobiety z odległości kilometra krzycza "uwaga kur... nadchodzę" :) Delikatny, albo nawet mocny (ale umiejętnie zrobiony) makijaż jest ok ale bez przesady.

Odpychającę (dla mnie) są odrosty..w każdym możliwym znaczeniu tego słowa.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odpychającę (dla mnie) są odrosty..w każdym możliwym znaczeniu tego słowa.

A takie modne, specjalnie nawet robione :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A takie modne, specjalnie nawet robione :P

Są takie ?:)

Co do odrostów to chyba nikt nie lubi sobie drapać języka ?:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do odrostów to chyba nikt nie lubi sobie drapać języka ?

:lach: :lach: :lach:

O dwóch innych rzeczach myślimy! :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...