Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Pomimo mojej heteroseksualności wbrew pozorą podniecaja mnie męskie członki podczas wzwodu. Nie ma dla mnie bardziej obrzydliwego widoku od leżącego fiuta, któremu ktoś robi zdjęcia i wstawia do internetu i myśli, że to jest fajne. Zwykły fiutek w trakcie spoczynku służy jako nażąd oddawania moczu.... i niech tak kurwa jego mać zostanie!Myśle, że trafnym porównaniem będzie robienie zdjęc cipki w trakcie okresu do robienia zdjęc fiutkowi w stanie spoczynku....

Dość ostro, ale coś w tym jest jak dla mnie też:

Taki fiut jak śpiący magazynier na miechach

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie trawie jak chyba wiekszość osob ktore wypowiadaly sie w tym temacie szerokopojętego braku higieny - nie kreca mnie naturalne ludzie zapachy obojetnie jakie by nie byly. Na szczęscie nie trafilem nigdy na kobiete ktora mialaby z tym problem. Nie lubie też osob otylych - prosze nie mylic z okrąglymi ksztaltami.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie kreca mnie naturalne ludzie zapachy obojetnie jakie by nie byly.

Nie ma nic fajniejszego niż naturalny zapach rozgrzanej skóry. Ale nie każdy pachnie tak samo. Jeden będzie miał spermę słodką jak miód a jego ciało będzie pachniało seksem, kto inny będzie cuchniał jak tchórz. Nie ma na to reguły. Ale wrzucanie do jednego wora "wszystkich naturalnych zapachów jakie by nie były" to nie jest trafne moim zdaniem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zarost na twarzy uwielbiam z kolei, a najlepiej taki kilkudniowy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze najlepszym afrodyzjakiem jest wlasnie intymny zapach kobiecy i feromony

podobno człowiek podświadomie kieruje się właśnie tym zapachem, (nie mylić ze "smrodem")

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w łatwy sposób spierdolić coś co się budowało godzinami dniami albo nocami. Panowie uważajcie bo cały czar może prysnąć w jednej chwili

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie.

A przecież feromony emitowane są przez skórę. :)

To coś bardzo mocarnego - nasz własny zapach.

Jeśli nie współgra z nozdrzami kochanka, to najlepszy jest żel do kąpieli, balsam do ciała i mocne perfumy.

A jeśli współgra??

To powiem tak od serca.

To cos co wykracza poza sex. Poza cuckold i dobrą zabawę.

Zapach skóry kochanka - to coś, co decyduje o tym, że chcesz tego więcej i więcej.

Działa nie tylko jak niesamowity afrodyzjak, ale jak narkotyk.

Uwielbiam zapach skóry mojego męża i mojego kochanka.

Ten zapach sprawia, że reszta się nie liczy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie.

A przecież feromony emitowane są przez skórę. :)

To coś bardzo mocarnego - nasz własny zapach.

Jeśli nie współgra z nozdrzami kochanka, to najlepszy jest żel do kąpieli, balsam do ciała i mocne perfumy.

A jeśli współgra??

To powiem tak od serca.

To cos co wykracza poza sex. Poza cuckold i dobrą zabawę.

Zapach skóry kochanka - to coś, co decyduje o tym, że chcesz tego więcej i więcej.

Działa nie tylko jak niesamowity afrodyzjak, ale jak narkotyk.

Uwielbiam zapach skóry mojego męża i mojego kochanka.

Ten zapach sprawia, że reszta się nie liczy.

Ginger zgadzam się z Tobą :)

Nie każda osoba przyciaga zapachem, nawet gdy brzydko nie pachnie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natchnęła mnie Gooshka swym tematem.

Jakie są Wasze antyafrodyzjaki? Te fizyczne, bo oczywiście brak "fluidów i chemii" są oczywiste.

Powtórzę: FIZYCZNE!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...