Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Małże wyluzuj!

Aż jeszcze raz przeczytałem mój post żeby sie zastanowić co Was w nim ubodlo

Jest dokładnie tak jak napisała dobra - uff było ironicznie choćby dlatego właśnie ze szanuje ludzkie preferencje i odmienności - nigdy nie napisałem nic takiego ze nie toleruje ludzi / kobiet które wola wygolonych mężczyzn Nigdy tez nie wyrazalem sie z dysrespektem na temat ich gustu - bo to sprawa indywidualna i każdy ma prawo do własnego zdania

Wręcz przeciwnie wyrazalem swoje zdanie w konfrontacji do miazdzacej większości pisząc o tym jak lubi moja żona która tez jest hotka i tez tak jak Wy ma prawo do własnego i innego niż Wy zdania Nie próbuje Was przekonać do swoich racji Jej poprostu nie podobała sie moja wygolonych klata a Twoja kobietę kręci jak jesteś wygolony

I super! Przecież o to chodzi!

Tak więc wypalmy fajkę pokoju i wrócmy do głównego wątku (przepraszam za dygresje)

To co nas odrzuca...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha ale nie czytałeś raist naszych wypowiedzi hehe ....z tego wynika .... my wyluzowani i żadnych pretensji nie mamy.

Kończymy wątek, bo odnosimy wrażenie ze piszemy w innym języku :lach: 

Już więcej do tematu z miłości do wszystkich :)

To co nas odrzuca to też wyniosłość, jak ktoś wyżej sra niż dupe ma

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha ale nie czytałeś raist naszych wypowiedzi hehe ....z tego wynika .... my wyluzowani i żadnych pretensji nie mamy.Kończymy wątek, bo odnosimy wrażenie ze piszemy w innym języku :lach: Już więcej do tematu z miłości do wszystkich :) To co nas odrzuca to też wyniosłość, jak ktoś wyżej sra niż dupe ma

Czytałem, może nie zrozumiałem lub odebrałem opatrznieZgadzam sie w 100% - temat zamknięty Choć tego wątku z wyniosloscia tez nie rozumiem ;(Nie czuje sie abym był taki wobec WasAle nie rozpetujmy kolejnej dyskusji ;)Pozdrawiam Was ciepło i serdecznie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nieeeeeeeeeeeee RAIST :)

Temat zamknięty - absultnie nie było to do CIEBIE kierowane :)

Coś ty - :)

Przypomniało nam się jeszcze tylko czego nie lubimy.

A mamy takich znajomych ... ciężkie klimaty

A ciebie Raist pozdrawiamy i na pewno fajny człowiek jestes :)

hoć tego wątku z wyniosloscia tez nie rozumiem ;(Nie czuje sie abym był taki wobec Was

Nie jesteś i nie byłeś ... i wierzymy że tak zostanie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nieświeżego oddechu

skarpetek podczas zabaw

brody - no nie cierpię zarostu takiego

kudłatych pleców, barków

i prostactwa w zachowaniu - lubię, gdy facet pięknie mówi, rozumie metaforę...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ciebie Raist pozdrawiamy i na pewno fajny człowiek jestes :)

Oj jest i to bardzo fajny :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uff dobrze ze pojawiły sie inne głosy w dyskusji bo początkowe posty Zouzy i Su, tak jak Uleglego, lekko mnie przerazily

Raist, ja napisałam o owłosieniu łonowym, bo to mi rzeczywiście przeszkadza. Choć, kiedy mój man nie ma ochoty golić, to nie zmuszam.  No ale to mój man. Dla kochanka nie jestem tak pobłażliwa. :P

Natomiast wszelkie inne mi nie przeszkadza, a czasem wręcz lubię, szczególnie takie mięciutkie jak np. u Pioruna. :redevil:

Jeśli mój facet czasem goli klatę i tę odrobinę na plecach to dlatego, że jemu niewygodnie, czy za gorąco.

Podobnie jest ze mną. Nie terroryzuje mnie maszynką, czy depilatorem. ;) To ja lubię gładkie nogi i miejsca intymne. I chociaż mam mikre owłosienie, to bez niego lepiej się czuję. :)

I jeszcze kwestia fajek. Ja od razu uprzedzam, że palę i jeśli komuś to przeszkadza, to przecież nie musi spotkać się akurat ze mną.  A jakimś dziwnym trafem zagorzali przeciwnicy palenia zawsze chcą  umówić się ponownie. :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze kwestia fajek. Ja od razu uprzedzam, że palę i jeśli komuś to przeszkadza, to przecież nie musi spotkać się akurat ze mną.  A jakimś dziwnym trafem zagorzali przeciwnicy palenia zawsze chcą  umówić się ponownie.

AAAA to pogratulować ...  a bo i znamy takowych którzy palą a się tego nie odczuwa - wtedy gites.

Wielki szacunek dla takich ludzi, bo wtedy jest sygnał, że mimo nałogu szanują innych i nie zatruwają im życia i otoczenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jest i to bardzo fajny :)

Dzięki Kasiu Z wzajemnoscia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo mojej heteroseksualności wbrew pozorą podniecaja mnie męskie członki podczas wzwodu. Nie ma dla mnie bardziej obrzydliwego widoku od leżącego fiuta, któremu ktoś robi zdjęcia i wstawia do internetu i myśli, że to jest fajne. Zwykły fiutek w trakcie spoczynku służy jako nażąd oddawania moczu.... i niech tak kurwa jego mać zostanie!

Myśle, że trafnym porównaniem będzie robienie zdjęc cipki w trakcie okresu do robienia zdjęc fiutkowi w stanie spoczynku....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...