Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Uległy,

a widzisz, jednak są kobiety które lubią męskie futerko :)

Mnie raczej śmieszy pan wygolony na klacie. Nie trafił mi się taki w łóżku, ale jak widzę np. na plaży, to mnie to po prostu śmieszy i wg mnie taki ... człowiek nie wygląda jak facet. (Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam. Nie piję tu do nikogo, po prostu rozmawiamy o upodobaniach)

Przy penisku wolę skrócone włosy nożyczkami niż golusieńko, bo strasznie koli w dupkę jak odrasta ;)

No tak, jajeczka na gładko!

Ginger ja nie mam na myśli żeby facet golił, depilował klatkę, plecy, rece czy nogi.

To jest chyba gorsze niż "małpa" :) I na szczescie tez wygolonego nie miałam "przyjemnosci" gościc w sypialni :) Ale widziałam! Ochydne rude odrastające włoski na klatce... I cała klata wytatuowana i z tego te włosy...

jak sobie to przypominam to mi się słabo robi ;)

Też nie lubię przegiętych lalusiów.  Dla mnie facet na być męski i basta :)

Ja za takim przegiętym lalusiem nawet się nie obejrzę...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miłe Panie, a wiecie jak czasem jest gorąco pod takim futerkiem? ;) Szczególnie latem. Sezon grzewczy też bywa ciężki. ;) Jak przykręci kaloryfery to ja marznę, a on i tak w samych slipach może chodzić. ;) Także czasem maszynka bywa nieodzowna, choć do lalusia to mu daleeeeeeeeeko!!! :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja może z innej beczki(strony),u kobiet nie mogę znieść tipsów(długich)bleee no strasznie mi się to nie podoba,nie lubie też jak to juz wcześniej było wspomniane "antygwałtek" i tu kolor nie gra roli,nie lubie zapachu paierosów z ust partnerki,przecież są gumy do żucia.

Oczywiście "czystość i higiena "to podstawa,a jeżeli mowa o owłosieniu no to pod paszkami golutko,a na dole może być golutko ale nie musi,ale napewno nie dziki "bush".

Poza tym, każdy z nas jest piekny na swój sposób..:)))) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lubię kudłaczy:) 

A odrzuca mnie, oprócz wymienionych tu oczywistości związanych z higieną, to "parówkowate paluchy"  :limo:  :bigbomb:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja może z innej beczki(strony),u kobiet nie mogę znieść tipsów(długich)bleee no strasznie mi się to nie podoba,nie lubie też jak to juz wcześniej było wspomniane "antygwałtek" i tu kolor nie gra roli,nie lubie zapachu paierosów z ust partnerki,przecież są gumy do żucia.

Taa, dokładnie. ! Zgadzamy się

A ....i żeby nie było - mega porażka: SPÓŹNIALSTWO i niesłowność - nienawidzimy !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uff dobrze ze pojawiły sie inne głosy w dyskusji bo początkowe posty Zouzy i Su, tak jak Uleglego, lekko mnie przerazily

Ja mam ogłosienie na klacie, rękach i nogach i jest mi z tym dobrze

Oczywiście na dole golenie, ale jak kiedyś zaszalalem z maszynka mocniej to dostałem bana od zony i usłyszałem ze kocha moje włosy na klacie - uwielbia sie w nie wtulac i nie wolno mi ich tknac ;) - więc sorry, to dla mnie najwyższy autorytet

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uff dobrze ze pojawiły sie inne głosy w dyskusji bo początkowe posty Zouzy i Su, tak jak Uleglego, lekko mnie przerazilyJa mam ogłosienie na klacie, rękach i nogach i jest mi z tym dobrzeOczywiście na dole golenie, ale jak kiedyś zaszalalem z maszynka mocniej to dostałem bana od zony i usłyszałem ze kocha moje włosy na klacie - uwielbia sie w nie wtulac i nie wolno mi ich tknac - więc sorry, to dla mnie najwyższy autorytet

Raist jak tak czasem czytamy szarpaninę i twoje ufff to zastanawiamy się o co chodzi z tymi oburzonymi, uffaami itp itd.

Temat był założony by poznać co kto lubi ale głównym celem było nakreślenie sytuacji jak niektórzy powinni zadbać o siebie, na co zwrócić uwagę.

Dość logiczne dla nas jest że jeśli my nie tolerujemy papierosów to ktoś inny może szczytować odczuwając wspaniałą spazmatyczną rozkosz wdychając nieświeży oddech kochanka czy hotki.

Życie !

Podobnie ze wszystkim innym. Jedni lubią, inni tolerują, a jeszcze inni nie trawią owłosienia.

Alleluja, że jesteśmy barwnymi ludźmi i każdy lubi coś innego.

Jeśli jednak Madzia nie lubi tulić się i być bzykana przez bardzo włochatego pana to kto jak kto, ale ja będę ostatni, który ją do tego będzie zachęcał.

Jeśli ONA nie toleruje biseksulaności i nie tknie się kobiety .... to mi pozostaje żałować :) ale niewiele z tym zrobię.

Dla innych kobiet opcja seksu z inną kobietą to magia, dla niej nie, stąd nie bierzemy (póki co) takiej możliwości pod uwagę...ale tu znowu wchodzimy w preferencje...

Ale wracając do tematu.

Chodzi nam o zwrócenie uwagi na pewne mało estetyczne czy irytujące dla nas elementy, zachowania itp. Każdy ma jakieś. W tym poście naszym zdaniem należało określić kto czego nie lubi ale krytykanctwo, czy podważanie naszych odczuć wydaje się lekko idiotyczne i bez sensu - po co to podważać. My możemy kogoś poprzeć jeśli myślimy tak samo ale w tej sytuacji nie mamy prawa prostować czyichś odczuć i spostrzeżeń - podobnie jak przy temacie gustu :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się wydaje, że Raist absolutnie nie podważa, tylko właśnie żartobliwie ufffnął :), wyrażając radość, że są również fanki futerka na świecie .:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi nam o zwrócenie uwagi na pewne mało estetyczne czy irytujące dla nas elementy, zachowania itp. Każdy ma jakieś. W tym poście naszym zdaniem należało określić kto czego nie lubi ale krytykanctwo, czy podważanie naszych odczuć wydaje się lekko idiotyczne i bez sensu - po co to podważać. My możemy kogoś poprzeć jeśli myślimy tak samo ale w tej sytuacji nie mamy prawa prostować czyichś odczuć i spostrzeżeń - podobnie jak przy temacie gustu :)

Trzeba było w temacie zaznaczyć, że prosicie o wypowiedzi tylko i wyłącznie ludzi którzy zgadzają się z waszymi poglądami.

Tak swoją drogą każda wypowiedź jest krytykancka :splashface::facepalm: To co Wam pasuje drugiemu nie musi. Określanie że każdy inny pogląd jest idiotyczny i bez sensu to jest :mur:  :mur:  idiotyczne i bez sensu ufff

Tworząc temat zapraszacie do dyskusji wszystkich, a jeżeli nie to z góry trzeba to zaznaczyć kto ma prawo się wypowiedzieć.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba było w temacie zaznaczyć, że prosicie o wypowiedzi tylko i wyłącznie ludzi którzy zgadzają się z waszymi poglądami.Tak swoją drogą każda wypowiedź jest krytykancka To co Wam pasuje drugiemu nie musi. Określanie że każdy inny pogląd jest idiotyczny i bez sensu to jest     idiotyczne i bez sensu ufffTworząc temat zapraszacie do dyskusji wszystkich, a jeżeli nie to z góry trzeba to zaznaczyć kto ma prawo się wypowiedzieć.

w naszej wypowiedzi nie było ani ironi ani złośliwości

Twoja jest nią naszpikowana, przykro nam

Po za tym nie zrozumiałeś naszego postu

Mi się wydaje, że Raist absolutnie nie podważa, tylko właśnie żartobliwie ufffnął , wyrażając radość, że są również fanki futerka na świecie .

tak jest oczywiście .... kieruje słowa do Raista jako ostatniego wypowiadającego, ale nie on podważa ... nawiązałem do jego tematu owłosienia ... tylko. Owszem ufa żartoblie - tak odbieramy :)

Kreator natiast sprowadził nas do poziomu ludzi z brakiem podstawowej wiedzy na tema t demokracji chociażby - w kwestii wypowiedzi.

A nie o to przecie chodzi i wcale tak nie pisze.

Wyrażnie sugerujemy że o gustach sie nie dyskutuje i tak jak my nie krytykujemy tego że ktoś lubi dżem tak nikt nie powienien krytykować tego że lubimy miód.

Bezsensem jest naśmiewanie się czy zwracanie uwagi - "a co was tam bolą włosy na klacie" :) ... nas bolą, ale nie podważamy że to dla kogoś może być sexi

Ot cała prawda.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...