Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście brak higieny odrzuca. Mnie dodatkowo maksymalnie prymitywizm i egoizm i to bardzo. Co do owłosienia, intymnie  wolę  bez, ale na ciele mnie kręci, tors..., ręce... mrau:) I  miałam kiedyś chłopaka z owłosionymi plecami i jakoś po nim znacznie mniej mi  przestało mi futro tam przeszkadzać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytam te wypowiedzi z lekkim .. "przerażeniem".....

.............no, do małupy mi niewiele brakuje....... :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czytam te wypowiedzi z lekkim .. "przerażeniem".....

.............no, do małupy mi niewiele brakuje....... :facepalm:

Uległy ja tu widze ze wiekszosc kobiet kręci owłosiony facet :P

Wiec nie ma co sie martwić! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy ja tu widze ze wiekszosc kobiet kręci owłosiony facet :P

Wiec nie ma co sie martwić! :D

wiekszość??, ja naliczyłem może z kilka..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszość??, ja naliczyłem może z kilka..

Bo niewiele sie wypowiedziało.

No owłosienie im nie przeszkadza prócz miejsc intymntych :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie odrzuca brak higieny, przedewszystkim.-baaardzo owłosiony facet (plecy, dłonie szczegolnie i twarz)

O matko, Su :)A mnie kudelki na klacie, plecach, dłoniach - strasznie kręcą :)W miejscach intymnych najlepiej wygolone / ew. przystrzyzone ...
  • Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O matko, Su :)A mnie kudelki na klacie, plecach, dłoniach - strasznie kręcą :)W miejscach intymnych najlepiej wygolone / ew. przystrzyzone ...

Alice ile ludzi tyle gustów! :D

Klatkę przezyje ale nie bardzo owłosioną, pleców nie :P i na dłoniach tez nie lubię ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja z kolei nie cierpię wypindrzonych wymoczków ... znaczy sie takich, dla kltórych wygląd jest najwazniejszy ... i to wygląd w stylu żelu na włosach, paznokcie pociągniętych na błysk, nonszalanckiej apaszki  i wody kolońskiej czy innych perfum męskich zabijających wszelkie naprawdę męskie zapachy. Nie oznacza to, ze toleruję brak higieny, o nie.

Tyle tu o owłosieniu lub jego braku ... kazdy facet jest inny i u każdego podoba mi się to, ze jest właśnie taki jaki jest ... Nie przeszkadza mi owłosienie łonowe u pana, choć wolę przystrzyżone z racji wygodniejszej obsługi :P Za to włosy na klacie ... mrrr :D - uwielbiam! Zresztą facet ma różnić się od kobiety! Kobieta ma być gładziutka, facet z owłosieniem ;)

O skarpetkach wspomniano, nie wiem dlaczego to mnie tak drażni. A może po prostu jest śmieszne ;)

I nie lubię, gdy facet traktuje mnie jak puszczalską mężatkę, która nie musi liczyć się z Mężem, gdy traktuje mojego Męża jak zło konieczne. Wtedy z bliższego kontaktu na pewno nic nie wyjdzie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy,

a widzisz, jednak są kobiety które lubią męskie futerko :)

Mnie raczej śmieszy pan wygolony na klacie. Nie trafił mi się taki w łóżku, ale jak widzę np. na plaży, to mnie to po prostu śmieszy i wg mnie taki ... człowiek nie wygląda jak facet. (Przepraszam, jeśli kogoś uraziłam. Nie piję tu do nikogo, po prostu rozmawiamy o upodobaniach)

Przy penisku wolę skrócone włosy nożyczkami niż golusieńko, bo strasznie koli w dupkę jak odrasta ;)

No tak, jajeczka na gładko!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie lubię przegiętych lalusiów.  Dla mnie facet na być męski i basta :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...