Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy trza (czyli wiadomo kiedy :redevil: ) to i zabluźnię siarczyście ;)

A właśnie - odrzuca mnie, gdy mężczyzna wrzuca siarczystą "kurwę" (czy inne takie) zamiast przecinka, w normalnej rozmowie. Gdy nieuzasadnione kontekstem.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ha! Też mi się przypomniało :)

Siorbie i mlaszcze przy jedzeniu. Ja mam jakiegoś fisia. I w knajpie trzy stoliki dalej słyszę zupy czy herbaty siorbanie. Ohyda i wbrew pozorom częsta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Siorbie i mlaszcze przy jedzeniu.

Ale tylko przy jedzeniu bo w sumie chyba miło słyszeć, że się komuś smakuje :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy nieuzasadnione kontekstem.

Zou,  to kurwa słowo, zawsze kurwa, ma swoje kurwa uzasadnienie... Kiedyś słyszałem całkiem długą opowieść w której kurwa było przerywane tylko spójnikami i przerywnikami ... Nie ukrywam do dziś jestem pełen podziwu dla elokwencji tego człowieka . Przecież on gdyby chciał to pełną historię filozofii mógłby tak opowiedzieć

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tylko przy jedzeniu bo w sumie chyba miło słyszeć, że się komuś smakuje :)

Dlatego doprecyzowałam kiedy nie lubię. Bo to jest na temat. W stosownym wątku napiszę zupełnie co innego o siorbaniu i mlaskaniu nie przy jedzeniu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się tutaj  że nie doczytałam ze zrozumieniem że nie chodzi tylko o cechy fizyczne.

Pod tym co napisała Iko podpisuję się wszystkimi czterema kończynami. Trudno coś do tego dodać ale spróbuję.

Potencjalny Kochanek  który chce sobie strzelić w kolanko na etapie zapoznawxczej kawy   :

1. Używa wulgaryzmów w charakterze przecinków.

(Święta nie jestem ale klnę kiedy  jestem doprowadzona do ściany. Ale za to jak...)

2. Z wypiekami na obliczu domaga się opisów dotychczasowych  " doświadczeń ( na chomikach niby?)

3. W czasie spotkania co chwilę nerwowo zerka na zegarek( bo opłata za parking leci, albo żonę trzeba w trybie pilnym  ostawić do fryzjera. )

4. Obcmokuje dłonie albo zdradza inne oznaki napalenia,( Niechby był  potwór byleby miał otwór)

5. Zaprasza na kawę (obiad,  kolację ) z dyskretną aluzją  w tle że rezerwuje  hotel. ( NIe lubi inwestycji bezzwrotnych).

Kolejnośc dowolna.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się tutaj że nie doczytałam ze zrozumieniem że nie chodzi tylko o cechy fizyczne.

Doczytałaś, tylko - dla wygody - połączone zostały dwa tematy. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wiadomość ; więc to jeszcze nie Alzheimer :-x:D  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Głupota ludzka mnie odrzuca. Ignorancja i chamstwo.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już kiedyś pisałam o takim jednym co jeszcze dobrze nie zaczął ,a już sapał i ciekło mu z pyska.

Jak mi to ustrojstwo leciało w spowolnionym tempie ...

Wcisnęłam przycisk  "Stop " ( jak to na filmie chcemy akcje zatrzymać -bo ciekawy moment ,albo niech dzieci nie patrzą )

Ja tak zrobiłam i spier....łaaaam

No więc ,odrzuca mnie to właśnie ... Fuj .

I teraz ogólnie , brak higieny... brak kultury ... 

A reszta jakiś cech na  "nie"  może nie odrzuca ,ale też nie pociąga.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...