Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Ja może i tak... ale myślę, że Panie by nie pouciekały na widok ich Red Hot Chilli Ptaszków :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może i tak... ale myślę, że Panie by nie pouciekały na widok ich Red Hot Chilli Ptaszków :)

Ale tylko dlatego, że w niejednej dziupli już były? ;) Łeeee, za słaby powód! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra - ad rem. Wnoszę, iż jest to jedyny możliwy do przełknięcia przez Damy przypadek gołych facetów w skarpiach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tymi skarpetkami to jest tak, że nie uatrakcyjniają, ale jeżeli nie wali od nich na kilometr potem to może nie wszystkie panie w miłosnym uniesieniu zauważą, że kochanek je na nogach ma. Tym bardziej w jakiś krzaczorach po ciemku. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owłosione męskie ciało jest dla mnie ok, ale  zarost  pod pachami i w miejscach intymnych odpada. Z tolerancją zapachu świeżego potu na czystej skórze nie mam problemu.

Nie lubię zaniedbanych zębów i zapaszku nikotyny ( co często idzie w parze) a palacze którzy nie obdarzają otoczenia tym aromatem należą do rzadkości.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie odpychające są żółte zęby palacza tudzież taki oddech.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie odrzucają szczególnie zachowania i cechy charakteru. Fizyczność jest drugorzędna.

Przede wszystkim brak poczucia humoru, brak umiejętności łapania gry słów oraz prowadzenia flirtu i dialogu wykraczającego poza zk.

Takie od razu dążenie do zdefiniowania preferencji, jakiś rodzaj przesłuchania bez możliwości przeplatania tego w dialogu.

Do białej gorączki doprowadzają mnie opowieści jakie kto wyczyny z innymi robił. Nie ma to znaczenia przecież skoro nowy rozdział ma być pisany. I to też jest wielki dla mnie antyafrodyzjak.

Fizycznie. Hmmm... Nie mam listy cech, które dyskfalifikują kogokolwiek na wstępie. Może dlatego, że wiele osób "odrzucam" na etapie dialogu. Tam się spalają brakiem umiejętności mnie zauroczenia. Bezczelnym drążeniem kiedy i z kim co wyczyniałam, tudzież objawianiem się na pw raz na kwartał z aż jednym zdaniem tudzież pytaniem "co słychać?"

Poruszany tu brak higieny i ogólne zaniedbanie są oczywiste i nie do przyjęcia.

Nie mam preferencji co do typu urody, ilości owłosienia etc... Jak jest melodia i mężczyzna schludny, z widocznym charakterem w stylu ubierania. Jego stylu nie moim. Spójności osobowości z wyglądem. Jest szansa :)

Nie ma szans kiedy w oczach ma świra, który próbuje ukryć twierdzenie, że hw to łatwy seks. To widać na kilometr jak mu ślina cieknie, że naiwną złapał. A gówno!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma szans kiedy w oczach ma świra, który próbuje ukryć twierdzenie, że hw to łatwy seks. To widać na kilometr jak mu ślina cieknie, że naiwną złapał. A gówno!

...tak Panowie, nie fiut, a ciemne okulary, to podstawa;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, ciemne okulary nie pomogą, gdy ślina na buty kapie. ;)

No chyba, że okulary da hotce, wtedy szansa, że ta nie zauważy. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zibi, ciemne okulary nie pomogą, gdy ślina na buty kapie. ;)

No chyba, że okulary da hotce, wtedy szansa, że ta nie zauważy. ;)

Jeszcze hotka by się przemóc musiała by je dotknąć... Te okulary. Bo założenie śmiem twierdzić jest wylkuczone :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...