Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

A mój ma owłosienie na plecach i torsie. Maszynka elektryczna i jadę. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie będę zbyt oryginalny i też powiem, że brak higieny dyskwalifikuje partnera. Zdarza się, że owłosiona pipka u mojej żonku też mnie pobudza i czasem proszę ją by przez jakiś czas się nie goliła. Zasadniczo jednak fajniej, gdy jest gładko. Ważne jest też by było o czym pogadać w chwilach odpoczynku. Może nie jakieś filozoficzne dysputy od razu:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze?

ja tez nie hihihi , Pan ma niewielki i tam :)  sie goli :)  depilatorka to chyba by nie wytrzymal :)

Nie znam takiego który by mógl wytrzymac potraktowanie go depilatorem :P Sama mam z tym problem, a o miejscach intymntych nie wspomne jaki to musi byc ból ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, mój też nie jest owłosiony jak małpa, ale i tak goli. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale co zrobic , gdy facet je ma ? woskiem? :P jak woskiem to chetnie hihi

ja myślę że jak facet je ma a kogoś to nie kręci, to się po prostu wybiera inną osobę. Wosk, czy inne akcje w przypadku FACETÓW którzy są mocno owłosieni, to ja współczuję. Kobiety pod tym względem, mają zapewne inną tolerancję na ból. Hehe.. Inną, czyli wyższą.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja myślę że jak facet je ma a kogoś to nie kręci, to się po prostu wybiera inną osobę.

O ile mogę się zgodzić w przypadku kochanków, to już w związku jest zupełnie inaczej i nie ma tak prostego przełożenia. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O ile mogę się zgodzić w przypadku kochanków, to już w związku jest zupełnie inaczej i nie ma tak prostego przełożenia.

No ja właśnie Kochanków miałem na myśli, Zuz ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu też nie zawsze. :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój facet, kiedy się poznaliśmy, zupełnie mi się nie podobał fizycznie. Zupełnie nie mój "typ". Ale teraz nie widzę tego, co mi się nie podobało. Cóż, zdobył mnie poprzez uszy. ;) Rozmowa była tak ciekawa, że nie mogłam oderwać wzroku. I te wszystkie "wady" wyglądu jakoś dziwnie zniknęły. :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój facet, kiedy się poznaliśmy, zupełnie mi się nie podobał fizycznie. Zupełnie nie mój "typ". Ale teraz nie widzę tego, co mi się nie podobało. Cóż, zdobył mnie poprzez uszy. ;) Rozmowa była tak ciekawa, że nie mogłam oderwać wzroku. I te wszystkie "wady" wyglądu jakoś dziwnie zniknęły. :D

Zuz tak tez sie zdarza :) Nawet bardzo często wiec doskonale Cie rozumiem. Też zreszta to przerabiałam :D

Oczywiscie ze nie wyglad jest najwazniejszy, raczej sposob bycia, rozmowy i masa innych rzeczy.

Ale jak Cie pociąga, podoba sie nadal to jest świetnie! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...