Skocz do zawartości
Xavery

To co nas odrzuca .....

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele mówimy o tym co lubimy, co nas podnieca i kręci.

A my chcemy delikatniejszy i ostrzejszy temat.

Wydaje nam się, że warto mówic też o tym, co nas wkurza i denerwuje w stroju, zachowaniu czy wyglądzie kochanka, hotki czy parki itp itd.

Myślimy sobie, że taki temat może byc dalece edukacyjny dla obecnych ale i przyszłych cuckoldowców.

Choc jak mawia klasyk - są gusta i gusteczka :)

------------------------

Jeśli o  nas chodzi to nieakceptowalne jest u innych:

- owłosienie w miejscach intymnych (nas to nie kręci), jest to niesmaczne

- tzw. antygwałtki - czyli kolanówki u kobiety - te krótkie rastopy o kolorze cielesnym - paskudztwo !!!

- skarpety podczas seksu ... ludzie ... jakaś porażka

- nieprzyjemny zapach z ust i brak higieny w ogóle.

- braki w uzębieniu ... przednim oczywiście

..... rozkrecamy sie ....

A co Wy na to ?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- owłosienie w miejscach intymnych (nas to nie kręci), jest to niesmaczne- tzw. antygwałtki - czyli kolanówki u kobiety - te krótkie rastopy o kolorze cielesnym - paskudztwo !!!- skarpety podczas seksu ... ludzie ... jakaś porażka- nieprzyjemny zapach z ust i brak higieny w ogóle.- braki w uzębieniu ... przednim oczywiście

Chyba większość wymieniłaś! ;D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.... jesteśmy okropni wiem, ale jakby mi kochanek sączył piwo w trakcie to też by wyleciał ... bo może i ono dobre ale co do zapachu to wysiadamy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brudnych paznokci

KOLEC tak, jasny gwint - to prawda

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też wkurzają :) i to totalnie odjeżdżam co do piwa lubię, ale po zabwie też fakt capi nie wąsko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miód w uszach :redevil:

Dziurawe skarpetki z wystającym dużym palcem.

Długie paznokcie u facetów.

Przetłuszczone włosy kilkudniowe,a feeee :facepalm:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miód w uszachDziurawe skarpetki z wystającym dużym palcem.Długie paznokcie u facetów.Przetłuszczone włosy kilkudniowe,a feeee

popieramy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był już podobny temat, ale co tam. ;)

Mnie odrzuca ogólnie pojęty brak higieny - brudne i/lub długie pazury, przetłuszczone włosy, smród potu, zaniedbane zęby, nieprzyjemny zapach intymny itp.

Ciuchy nie muszą być markowe - mają być czyste, bez dziur, plam, itp.

Białe skarpetki noszone do ciemnych spodni. Skarpety do sandałów. Skarpetki w czasie seksu.

Na szczęście TAKICH kochanków na swej drodze nie spotkałam, więc mówię to czysto hipotetycznie.

Lubię jak facet jest wydepilowany i musiałby być dla mnie cholernie interesujący, bym akceptowała owłosienie w miejscach intymnych.

Faceci, którzy usiłując nawiązać kontakt, piszą do mnie: "hej", "cześć", itp. i jest to już cała wiadomość.

Panowie, którzy "w pierwszych słowach swego listu" piszą jak to oni mnie wypier...

Mężczyźni, którzy w pierwszym poście piszą coś w stylu: "w środę będę w twoim mieście. Bądź o godz.... w hotelu.... Załóż mini, pończochy i szpilki".  Pan sobie życzy, ja nie mam nic do gadania. ;)

Narcyzmu. Braku jakiegokolwiek tematu do rozmowy.

Nie przeszkadza mi zapach alkoholu, nawet jeśli ja nie wypiłam nawet kropli. No chyba, że facet nie jest po drinku, a po całej butelce.

Palę, więc oczywiste, że zapach fajek też mi nie przeszkadza.

Przeszkadza nieprzyjemny zapach z ust wywołany brakiem higieny, bądź problemami chorobowymi. Tym drugim mogę tylko współczuć, bo to niezależne od nich, ale jednak nie dam rady.

Raz niewiele brakowało bym wyszła, bo facet wciąż usiłował dobrać mi się do biustu, choć uprzedzałam, że tego nie znoszę. Czyli w skrócie - facetów, którzy są przeświadczeni, że są tak wspaniali, że to właśnie dzięki nim nagle coś polubię.

Na razie tyle.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choc jak mawia klasyk - są gusta i gusteczka :)

To dobry klasyk, rzeczywiście :) Wszystko rozumiem, za wyjątkiem jednego. "Owłosienia miejsc intymnych". Przecież tam nikt celowo ogrodów nie zapuszcza, a włosy "w miejscach intymnych" rozsną w sposób naturalny. Już kiedyś był podobny temat dotyczący owłosienia, i nie chciałbym, żeby się przerodził w awanturę dotyczącą tegoż. Kto mnie zna ten wie, że akurat nie mam czego bronić bo owłosiony to ja wybitnie NIE jestem właśnie. No i każdy ma prawo swoje gusta i guśiki mieć. No to jest jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...