Skocz do zawartości
alien

A was co denerwuje ?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, zdecydowanie halucynacja. Halucynacja i mistyfikacja.

Taka sytuacja.

:splashface:

:lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, zdecydowanie halucynacja. Halucynacja i mistyfikacja.

nie, no, ale proszki też.... :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a my tak na poważnie ....  co nas denerwuje:

upierdliwość, zazdrość, złośliwość, fałsz, brak higieny, owłosienie tam gdzie być go nie powinno, ludzie z ego wystrzelonym w kosmos, papierosów i tych, którym się wydaje, że wiedzą wszystko,  a tak na prawdę nic, bo w dupie byli i gówno widzieli

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Małże :)

Ale to temat w dziale "Na wesoło" a nie w dyskusjach :)

Nic to. Chętnie przeczytałam, co Was denerwuje.

:-D

PS. I zgadzam się z jednym. Zdecydowanie owłosienie też mnie denerwuje. Ale spytam: u siebie, czy u kogoś ?? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dotyczy i nas i kogoś

Po za tym w naszym pytaniu ani odpowiedziach nie ma nic wesołego - gdzie tu ironia czy śmiech ?

To akurat powazny tema o czym  pisalismy na wstepie

GINGER przepraszam ..... zle odczytałem post !

Masz racje :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...