Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

Są cycki jest okejka, ale nie w trakcie laktacji.. :(. W mojej ocenie to jest na tyle intymny moment życia, że trzeba wtedy trochę wyluzować

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

OkRozumiemTo zmienia postać rzeczy, ale mnie nawet ta opcja niespecjalnie kręciAle cóż, jak mówią o gustach sie nie dyskutujeJedni lubią lody waniliowe inni truskawkowe ;)Chyba tak samo jest z seksem - każdy z nas odnajduje w nim swoje własne fetysze

K: Bardzo wyczerpująco,dobre podsumowanie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nienawidziłam wypływającego z piersi mleka

nie dawałam się dotknąć i w ogóle - temat tabu

ble...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie moja zonka w trakcie ciąży była bardzo podniecająca. Również potem podczas karmienia jej cycuszki były bardzo sexowne

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie moja zonka w trakcie ciąży była bardzo podniecająca. Również potem podczas karmienia jej cycuszki były bardzo sexowne

Może własnie w tym rzecz.

BArdzo kocham swoją żonę i wszystko co ma .... jest dla mnie wspaniałe.

Kiedy była w ciąży także, choć oczywiscie czas ochronny, wiecej ostrożnosci w naszym przypadku itp itd.

Piersi też klasa ... i nie tylko

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dostanie mi się po uszach....

nie rozumiem jak do tematu karmienia można podchodzić "ble"...

wiele pań, szybko zaprzestaje karmienia - dla mnie wogóle niezrozumiałe...

podobają mi się Panie w odmiennym stanie, niektóre się zmieniają nie do poznania, a inne wręcz pięknieją.. (podobno ma to związek z płcią dziecka)..

jednak sam fakt ciąży, czy laktacji nie miał i nie ma żadnego znaczenia seksualnego...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uległy, kobiety mają różnie, baby bluesy i te inne. Mnie natura dała  wraz z dzieckiem wyłącznie olbrzymiego  powera, nowe zachwyty nad życiem i światem i przeżycia mistyczne. Za co naturze i moim hormonom bardzo dziękuję.:) Ale rozumiem, że może to wszystko zadziałać na kobietę w drug stronę

Dla mnie kobiecość matki karmiącej malutkiego człowieka jest chyba najpiękniejsza choć nieerotyczna.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dostanie mi się po uszach....

nie rozumiem jak do tematu karmienia można podchodzić "ble"...

wiele pań, szybko zaprzestaje karmienia - dla mnie wogóle niezrozumiałe...

podobają mi się Panie w odmiennym stanie, niektóre się zmieniają nie do poznania, a inne wręcz pięknieją.. (podobno ma to związek z płcią dziecka)..

jednak sam fakt ciąży, czy laktacji nie miał i nie ma żadnego znaczenia seksualnego...

Widzisz - to nie chodzi o ciążę jako taką. Seks wtedy był superprzyjemny. Ale na pieszczoty piersi już w fazie laktacji nie pozwalałam. Dla mnie ten stan mojego biustu był trudny do zaakceptowania. Do tej pory wspominam go z niechęcią. Niczym fajnym nie była więc sama nawet ekspozycja piersi podczas igraszek. Mąż dostał szlaban na ten kawałek mnie a cieszyliśmy się resztą bez przeszkód i obaw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mąż dostał szlaban na ten kawałek mnie a cieszyliśmy się resztą bez przeszkód i obaw.

My rozmawiamy i ustalamy. Jeśli ktoś czegoś nie chce to mówimy o tym. Nie stosujemy zakazów, nakazów ... no chyba że w trakcie seksu nas to kręci, ale to inna sprawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...