Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

nie

Ja w ogóle nie jestem "biustowa" ( wyjątek, kiedy Driv3r dobrał mi się do piersi w kinie :redevil: ).

A jakieś na przykład ssanie piersi przez mężczyznę ( mam na myśli w czasie laktacji), budzi we mnie wstręt.

No przepraszam, ale tak już mam, no.

Kiedyś kuzyn opowiadał nam ( wtedy jeszcze bezdzietnym), jak pomagał żonie przy nawale ...

Myślałam, że zwymiotuję.

A w temacie...

W londku jest lodziarnia oferfująca lody z kobiecego mleka.

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania-i-Irlandia/lody-z-kobiecego-mleka-tylko-w-londynie,5280112,fotoreportaz-mini.html

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ochyda po prostu.

Podczas laktacji sama się siebie brzydziłam a co dopiero pozwalać komuś na takie coś.

Nigdy w zyciu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas laktacji sama się siebie brzydziłam a co dopiero pozwalać komuś na takie coś.

czemu się brzydziłaś, Su...?

mleko jak mleko

ja nie karmiłam nawet raz, u mnie tydzien i po sprawie....a raczej.... po dużych cyckach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czemu się brzydziłaś, Su...?

mleko jak mleko

ja nie karmiłam nawet raz, u mnie tydzien i po sprawie....a raczej.... po dużych cyckach :)

Brzydzą mnie niektore takie rzeczy ;) Jakby samo nocą czy w dzien nie "ciekło" to i ok. Ale paskudne przezycia mam ;)

Ja karmiłam moze z miesiac, zanikło na szczescie szybko.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja walczyłam o laktację mocno, ale choć początki trudne jak u wszystkich to potem bajka;) Dla mnie cholernie ważne i intymne przeżycie, to karmienie. Ale każdy ma inaczej. Mnie trudno było przestać z kolei :) Ale wreszcie cycki zmieniły użytkownika :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ja nie mogłam karmić.

To nie był mój wybór.

a teraz sobie chwale ;), bo cycki przynajmniej całkiem jeszcze do rzeczy :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ja nie mogłam karmić.

To nie był mój wybór.

a teraz sobie chwale ;), bo cycki przynajmniej całkiem jeszcze do rzeczy :P

Alice ja w sumie tez nie mogłam (tzn brak pokarmu) a walczyc o to zamiaru nie miałam :P I cycki tez chyba do rzeczy są :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to nie kręci .

Ale swoje cycki lubiłam jak miałam laktację,  cycki przez laktacje nie ucierpiały nawet dodatkowo urosły za co im chwała.  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...