Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

Kogoś to rusza ?

Nas mocno kiedy były możliwości. Kiedy  tak zerkam na filmiki na nadiastube.com

to chętnie bym wrócił do takich zabaw - było to podniecające

Co wy na to ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po doswiadczeniu musze stwierdzic , ze nie bardzo...

Mimo checi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety Małże tez przyłączeniu sie do większości

Nic a nic mnie to nie kręci

To znaczy gdy moja kochana karmila to pewnie ze kochalem sie z Nią, ale dla Niej samej a nie Jej olbrzymich piersi :)

Natomiast u jakiejkolwiek innej kobiety mnie to nie podnieca

Ciąża i latacja to taki czas "chroniony" - kobietę mogę skomplementowac ze cudownie i seksowne wyglada, ale nie stanowi dla mnie obiektu zainteresowania

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opisywaliśmy już kiedyś że mielismy opcjęzabawy z kobietą, który była w ciąży.

Mimo że nie było tego widać mocno bo początek, to odmówiliśmy.

Nie chodzi zatem o inną kobietę w tym przypadku, ale nas miedzy nami to kręciło.

Owszem nie był to dziki szał, ale podczas seksu zdarzały sie figle z kapiącymi cycuniami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok

Rozumiem

To zmienia postać rzeczy, ale mnie nawet ta opcja niespecjalnie kręci

Ale cóż, jak mówią o gustach sie nie dyskutuje

Jedni lubią lody waniliowe inni truskawkowe ;)

Chyba tak samo jest z seksem - każdy z nas odnajduje w nim swoje własne fetysze

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i ja się przyłączam, moje piersi były nietykalne,  a karmiłam 3 lata. Poza laktacja natomiast uwielbiam  pieszczoty biustu :) Nas to absolutnie nie kręciło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...