Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

z cyckami w tym czasie trzeba się obchodzić delikatniej - żeby nie powstały zatory

Bzdura, wręcz przeciwnie.

Poczułbyś głodomora gryzącego sutek z zażartością głodnej hieny, zmieniłbyś zdanie o "zatorach".

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura, wręcz przeciwnie.

Poczułbyś głodomora gryzącego sutek z zażartością głodnej hieny, zmieniłbyś zdanie o "zatorach".

Mi chodzi o ugniatanie, miętoszenie cycków itp, nie mówię o sutkach, bo tu wiem że jest ostro. Dlatego to mnie tak nakręca bo to takie subtelne, delikatne jest. Zupełne przeciwieństwo tego co z cyckami lubię robić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Guzik prawda, Stefano, ugniatać można, miętosić, giziać i miziać.

Jedno czego nie wolno to irytować mamy karmiącej i wystawiać cycka na cug.

Jak będziesz kiedyś karmił to pogadamy ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, robić można to na co właścicielka cycków pozwala. U mnie wygląda to tak i jest dla mnie super. Także latkacja jak najbardziej na wielki +.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

też pamiętam te czasy, kiedy w pełnych piersiach zbierało się mleko, niesamowita sprawa, bo w sumie, trudno było trochę uniknąć pokusy wyssania odrobinki mleczka... a mi jakoś tak się złożyło, zawsze smakowało...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

uwielbiam,, niezwykle przeżycie kochać sie z kobietą o pełnych kapiących mlekiem piersiach..

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się podoba kobieta  zawsze bez wzgledu na to czy jest w ciazyczy nie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznaję że to dość cudowne uczucie i dla oka i ciała.

W czasie pieszczot móc zlizać kropelkę mleka widząc jak ona lekko tryska

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo to jest indywidualna sprawa, widzę... Nie cierpiałam, kiedy w trakcie seksu ciekło ze mnie mleko... Do teraz mam ciarki.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...