Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się podobalo jak żona karmila.zawsze lubila pieszczoty piersi i nie przyszlo nam do glowy ze karmienie może w tym przeszkodzić.W tym czasie często próbowaem jej mleka.Fajne urozmaicenie którego teraz brakuje.Zwlaszcza tych pelnych piersi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona teraz karmi. Oczywiście, że zdarzyło mi się popieścić ustami jej piersi i oczywiście, że spowodowałem wypływanie mleka. Mnie to nie brzydzi, więc posmakowałem mleka. Jak dla mnie trochę za słodkie. Ale i tak uczucie miłe. Natomiast kiedy pewnego razu żona usiadła mi na kolanach tak, ze jej biust był nieco powyżej mojej twarzy i ugniatając piersi spowodowała szereg wytrysków mleka na moją twarz myślałem, że odlecę. Będzie mi tego baaardzo brakować gdy przestanie karmić...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przed samym końcem karmienia - kilka m-c po porodzie - podczas powiedziałbym dość namietnej miłości, gdy lbyliśmy w pozycji klasycznej , tuż przed udanym finiszem żona objęła dłońmi swoje piersi, tak całkiem bezwiednie i zaczęło z nich lecieć mleczko. Gdy zaczęła je ugniatać tryskało całkiem pokaźnie do góry. Sytuacja spontaniczna, która była dużym przeżyciem ;)

Finałem było mleczko za mleczko ;) Więc od szyi po pępek wszystko było białe :)

Fakt - mleczko jest słodkie i... dziwne.. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

masaż ten rozpalał ją zawsze do czerowności

Zero ochoty na seks, gdy karmiłam cyckiem, nawet Brat Pitt by mnie wtedy nie ruszył ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zero ochoty na seks, gdy karmiłam cyckiem, nawet Brat Pitt by mnie wtedy nie ruszył ;)

No bez przesady… Brata byś wyrzuciła z łóżka?;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lubię piersi mojej kobiety podczas laktacji. Były wielkie, ciężkie, brodawki duże i nabrzmiałe. Podczas seksu probowałem oczywiście mleczka. Jest słodkie, nie kręci mnie ale też nie brzydzi. Natomiast same piersi super!!

Ja ogólnie uwielbiam pieścić piersi, lubię duże brodawki, szczególnie nabrzmiałe tzw. puffy nipples. A wciązy często takie są.

Uwielbiałem pozycję na jeźźca i kiedy podczas ostrego seksu z tych piersi wypływało mleko.

Pamiętam też jak z jakiegoś powodu ona mi robiła ręką, nie wiem czy nie mogłem jej włożyć czy ona skończyła wcześniej i mnie dokańczała ? W każdym razie ja leżałem, ona mi ręką trzebała i się całowaliśmy. W pewnym momencie ona mi podsunęła sama swoją pierś do possania a ja zacząłem ssać mleczko i nas to bardzo podniecało.

Dodam, że ona moje sutki też nieraz piesci, ssa i gryzie podczas seksu albo robiąc mi dobrze ręką. Niezłe są wtedy odloty! :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ba, wtedy bym go nawet nie wpuściła :D

Znikoma część karmiących matek ma ochotę na seks i oczywiście są wyjątki :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie mogę mówić więc o dużym szczęściu... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świetna sprawa, choć wiadomo że z cyckami w tym czasie trzeba się obchodzić delikatniej - żeby nie powstały zatory itp. Super przeżycie gdy podczas pieszczot sutki stają się mokre i delikatnie mogę rozkoszować się mleczkiem żony - traktuje to jak soczki z cipki, czyli coś czego chciałem spróbować i zasmakowało.
Żona też nie ma z tym problemów, a biorąc pod uwagę że kocha pieszczoty sutków, nie mogłem jej tego odmówić nawet przy karmieniu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...