Skocz do zawartości
Xavery

Laktacja ...

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie to bardzo podnieca :) jak mojego kumpla żona karmiła to nawet kiedyś zwędziłem jej na chwilkę butelkę i posmakowałem mleczka.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na chwilkę butelkę i posmakowałem mleczka.

I jaki smak? Bo ja już nie pamiętam :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie był bardzo smaczny i dość słodki w sieci straszyli że paskudne mi smakowało może iststne to że to z cycka wegetarinki? Mniam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie to podnieca. Z ukochanym mezczyzna - piekna sprawa i chetnie bym dala p o ssac

Dla mnie to było bardzo miłe doświadczenie. W żadnym wypadku nie czułem ani jakiegoś specjalnego lęku, ani obrzydzenia. Wydaje mi się, że to kwestia świadomości fizyczności partnerki. Zaskakuje mnie, że z jednej strony ludzie nie wzbraniają się od seksu analnego, a nie poszliby do łóżka z kobietą w ciąży, czy w okresie laktacji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze amatorów pełnych piersi jest wiecej niż tylko ja :)

ehhhh, fajne to bylo, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajne

Chciałoby siętrochę haha ale to se już ne wrati chyba :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W mleczku kobiety jest dużo mniej kazeinianu wapnia dlatego trochę inaczej smakuję niż te, które znamy powszechnie. Nigdy się tak nie bawiłem z żadną ale kiedyś jak koleżanka córeczkę karmiła, byłem gapiem i za karę dostałem strzałem po twarzy, bo za blisko podszedłem:D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze amatorów pełnych piersi jest wiecej niż tylko ja :)

ehhhh, fajne to bylo, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajne

Chciałoby siętrochę haha ale to se już ne wrati chyba :)

Wrócić się może i nie koniecznie przez ciąże .

Jak pogrzebiesz po necie znajdziesz opisy jak to zrobić.Choć czy zona by chciała się poświęcać zebys poczuł słodkość jej piersi.

Ja czytałem na stronie związanej z fetyszyzmem i w sumie taki opis mozna by było traktować z przymrużeniem oka.Ale okazje się też...

że duzo jest o wzbudzeniu laktacji u kobiet ktore chca adoptować i z opisów wynika ze się im udaje.Choć łatwiej jest u takich co rodziły.

Co do wogole traktowania laktacji pod kątem seksu i erotyki to na forum młodych matek (zona tam swojego czasu bywała) można znaleść wpisy ze kobiety, ktore karmią dlugo (wypowiadaly się takie co ponad rok karmiły) to własnie po roku zaczely to odczuwać to erotycznie . Co ciekawe nie było tam ani głosu krytyki. Wyrazały się w tonie że lepiej zeby po karmieniu mąż był pod ręką.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wrócić się może i nie koniecznie przez ciąże .Jak pogrzebiesz po necie znajdziesz opisy jak to zrobić.Choć czy zona by chciała się poświęcać zebys poczuł słodkość jej piersi.

Być może, podobnie jak "montaż" sztucznej błony dziewiczej (praktykowane najczęsciej chyba w azji) i wiele innych chemicznych, chirurgicznych zabiegów.

Być może jestem mało nowoczesny, może zacofany.

Czas upływa ... rzeczy przemijają. W tym momencie minęły też czasy kiedy moja żona i ja cieszyliśmy się laktacją.

I nie mowa tu o smaku itp itd bo to mnie nie kręciło ale sam fakt, sama syutuacja itp itd.

Aktualnie rozpatrujemy to w kategoriach tego co było i nie chcielibyśmy wracać do tego w sztuczny sposób.

Staramy się podchodzić do wielu kwestii dość racjonalnie: życie mija, ciało się starzeje. Nie bedziemy jak kiedyś, jędrni, zgrabni i powabni. Nie będzie mleczka bo ten czas już był. Godzimy się z tym, korzystając jednocześnie z tego co nas podnieca i co jest w miarę naturalne na dany czas :). Cieszy mnie aktualnie niedoskonałość naszych ciał, cieszy bagaż doświadczeń, wzlotów, upadków, cieszy doświadczanie erotycznych różnorakich uniesień. To życie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Być może, podobnie jak "montaż" sztucznej błony dziewiczej (praktykowane najczęsciej chyba w azji) i wiele innych chemicznych, chirurgicznych zabiegów.

ani chemia , ani chirurgia ...... częsty masowanie laktatorem .... mowiąc o poświęceniu miałem na myśli czas poświecony masażowi i oczywiście to że na codzień mleczne piersi bywają dyskomfortowe.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ani chemia , ani chirurgia ...... częsty masowanie laktatorem .... mowiąc o poświęceniu miałem na myśli czas poświecony masażowi i oczywiście to że na codzień mleczne piersi bywają dyskomfortowe.

rozumiem, dziekuję za wyjaśnienie.

Zostaje przy zdaniu w/w.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...